Am observat problema asta alaltaieri cand am fost la buzau. La intoarcere , am luat-o pe europeana spre urziceni si am incercat sa o calc un pic mai tare. Insa de la 110-115 km/h ...trepidatii. La 130 deja se simt destul de puternic, iar cand iau piciorul de pe acceleratie parca se amplifica `bataia` si se simte mai puternic . Acum ... problema nu stiu de unde ar putea fi pentru ca eu am avut-o imprumutata o luna de zile , deci nu am circulat eu cu ea.Cauciucurile par a fi uzate amandoua egal.
A doua problema ar fi zgomotul. Inainte parca nu se auzea asa tare la 130km/h insa acum cum urca acul la 3000 rpm se aude foarte tare as zice. Sa fie din cauza faptului ca este mult mai frig afara ?
E normal sa-mi arate iarna consumul mediu la 6-7 ? Masina este un 1,5 DCI 65 cp , din noiembrie 2006 si are 57000 km. Cauciucurile sunt cele cu care a venit din fabrica , adica Michelin Energy. Multumesc anticipat.
A doua problema ar fi zgomotul. Inainte parca nu se auzea asa tare la 130km/h insa acum cum urca acul la 3000 rpm se aude foarte tare as zice. Sa fie din cauza faptului ca este mult mai frig afara ?
E normal sa-mi arate iarna consumul mediu la 6-7 ? Masina este un 1,5 DCI 65 cp , din noiembrie 2006 si are 57000 km. Cauciucurile sunt cele cu care a venit din fabrica , adica Michelin Energy. Multumesc anticipat.
Comment