Ulei La Filtru De Aer ...e Normal????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ulei La Filtru De Aer ...e Normal????

salutare am luat un logan sh de 2 luni ....acum 2 zile am schimbat filtru de aer , cand am desfacut capacul ....surpriza era ffoarte imbagsit de praf si pe langa el erau sinte pete de uleicam cat un dop de sticla ..
    ps. cineva mi-a zis k era asa de murdar filtru incat nu mai tragea aer prin filtru si tragea ulei prin epurator... acum o sa verific peste cateva zile sa vad daca sa ma murdarit,, am pus un filtru nou .... multumesc

Cel de la care ai luat masina isi facuse reviziile la timp? La intervalele necesare? Din putina mea experienta, Loganul e cu totul si cu totul altceva decat Dacia 1300, sa schimbi consumabilele din cand in cand...
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

revizile erau facute la timp ...dar nu ia schimbat filtru de aer ....

Comment

atunci nu ia facut reviziile...daca le facea...schimba si filtrul...ca ala e cel mai ieftin dintre componente.
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

cati km are masina?
          motorul merge rotund?
          te-ai uitat daca iti papa ulei?
          Logan

Comment

e mormal uleiul in carcasa...acuma depinde si cat ulei.
            Fuarte Nervos !!!

Comment

masina are 107.633 de km(km facuti numai in provincie
              ) ...merge si arata impecabil ca noua e din 02.2007 . motorul merge rotund ff bine trage bn nu poapa ulei deloc

Comment

atunci poti sa stai linistit, cum spunea si DomnulK e normal uleiul in carcasa dar mai verifica dupa 200-300 km filtrul si daca nu ai ulei e ok , zic eu ;)
                Logan

Comment

asta astept acum sa mai fac 2 -3 sute de km si am sa verific iar ....

Comment

este bine sa ii faci si un schimb de ulei si filtru de ulei , mai ales ca masina fiind la sh si filtrul ala era cum ai spus tu, ma gandesc ca fostul proprietar sa fii sarit peste vre-o revizie
                    Logan

Comment

salut, cam aceeasi problema am si eu (ulei in carcasa filtrului de aer) sper sa pot pune poze
                      Attached Files

Comment

se intampla sa mai apara niste pete de ulei,dar sa nu fie prea umezita zona

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google