Scartie schimbatorul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ar fi fost mai bine sa se desfaca imbracamintea de pe schimbator si sa dea cu WD-40 sau alt spray asemanator.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

SI LA MINE SCARTIE CAND SCHIM DIN 1-a in a 2-a . AM DAT CU SPREI DAR DEGEABA TOT SCARTIE CA O USA STRICATA.

Comment

La tine s-ar putea sa fie de la boltul de pe una din usi.

Comment

Nu cred ca boltul de la usi are ceva in comun cu schimbatorul dar am usile antifonate ,bolturile unse si portiera numai face zgomot. In schimb bordul zdrangane la denivelari si schimbatorul la a 1-a si a 2-a.
          Mersi pt raspuns.

Comment

Daca ai dat cu WD-40 sau spray cu vaselina pe timoneria schimbatorului si tot se aude nu e de acolo, sigur.

Comment

Si eu am dat cu sprei,si cu ulei si cu vaselina...Dar degeaba;o zi sau doua e ok,dar dupa aceea scirtaitul revine.Sunt sigur ca e de acolo.De auzit nu se aude,dar se simte la mina ca si cum ar freca...Cauciuc pe cauciuc.Daca gaseste cineva solutii,sa ne anunte si pe noi.

Comment

scartie schimbatorul

Am fost la revizie si am precizat problema si s-a rezolvat prin ungerea "tijei".
                Ungerea s-a efectuat sub masina . Prebla a disparut

Comment

La reviziii din cate stiu ungerea schimbatorului se face "by default" nu-i nevoie sa o ceri. Sau doar la anumite service-uri o fi valabila afirmatia.
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Nu se face "by default", cel putin nu la toate, ca or fi si exceptii, dar sunt putine!

Comment

La mine mi-a uns fara sa o cer. Chestia este ca baiatul care a facut operatia mi-a spus ca asa se face la revizie.
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Pe unde ti-a uns-o, pe sub masina, sau din interor, a dat jos materialu??
                        O sa cer si eu treaba asta, acum cu racoarea nu mai scartaie (la caldura era aproape imperceptibil, dar simteam in mana ca scartaie).

Comment

Pe sub masina.
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Spray Siliconic

Am uns de mai multe ori cu spray siliconc (am ridicat husa de la schimbator), insa dupa 2-3 zile scartaitul reapare. Oricum, dupa 5-10 minute de mers prin oras (ceea ce implica schimbarea vitezelor destul de des) scartaitul dispare.

Comment

Deci e problema generala scartaitul la plecare, eu deabia am facut revizia si nu mi-a uns nimeni tija. Vara nu se auzea nimic, doar de cand a dat frigul.

Comment

salut! Spuneti-mi ,va rog,cum e cu caucioacele de vara si de iarna?E nevoie sa fie schimbate dupa sezon?ce se intimpla daca circuli vara cu de alea de iarna?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google