O Mica Problema!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O Mica Problema!

Salut tuturor!
    Am si eu o mica intrebare la voi,cei care stiti!
    Ieri 05/01/2010 sotia mea a facut un frontal in mamaia,a derapat si s-a dus glont intr-un pom...in fine masina a iesit un pic sifonata,roata fata stanga rupta,bara,capota,avarii sub capota,parbriz,airbag...si Dumnezeu o mai stii ce se mai gaseste cand se apuca de ea!In fine...intrebarea mea este ...
    Masina a fost dusa la reprezentanta Constanta,dupa voi...cand iau masina trebuie sa imi iau si un mecanic/tinichigiu dupa mine sa verifice lucrarile celor de la service?

Multam.

Ia-l, da nu cred ca o sa mai ai incredere sa o mai duci si data viitoare.. Sau daca vine cineva priceput cu tine, sa se uite si el mai discret.. Parerea mea..

Comment

dupa cate ai spus tu cred ca iti da dauna totala daca ai casco bineinteles ,nu mai ai nevoie de mecanic,

Comment

sotia cum se simte?
        o poza ceva cu masina?
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Daca nu e dauna totala si o repara sa verifici bine calitatea lucrarii.Am vazut cum au montat un prag la un megane break si pentru ca n-au nimerit din prima linia caroseriei(in spate venea la linie dar spre fata venea sub linia usii) au pus kit pana l-au adus la linia usilor.
          MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Din pacate nu am poze ca eram prea suparat ca sa fac poze cu toate ca ar fii trebuit...dauna totala nu imi da....o repara dar dupa cum spuneti si voi e cum ma gandeam si eu,la linia masinii dupa iesirea din service...o sa ma duc si cu un mecanic si cu un tinichigiu dau 1 2 milioane dar stiu un lucru..si o sa i rog sa o verifice pe fata de fata cu ei nu pe ascuns!

GXG si eu tot in navodari stau,accidentul a fost facut la Picadilly in mamaia...din cauza lu unu de pe maxi taxi care merge ca,cretinul prin mamaia la 5 dimineata,ala venea de pe contrasens si a intrat in derapaj,a intrat apoi pe contrasens pe banda de mers a sotiei mele,ea a tras dreapta si asta a fost...

Va Multumesc!

Sotia e bine adica nimic grav,din fericire avea centura pusa si a sarit si airbagul!Are piciorul drept i ghips de la sold la calcai dar in rest e bine,putea sa iasa mult mai rau din accident!
            Last edited by cosu_1.5dci; 7 January 2010, 22:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

acuma o sa ai nevoie de multa rabdare.... or sa iti toceasca nervii astia cu asigurarile ...

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google