Originally posted by tezeu
View Post
o parere va rog ..... ambreaj sau ...
Collapse
X
-
E bun Elf-ul, de asemenea e uleiul recomandat de Dacia si Renault. Elf-ul e full-sintetic, pe cand Dacia Oil e semi-sintetic. Cel mai indicat e sa fie full-sintetic, normal.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostE bun Elf-ul, de asemenea e uleiul recomandat de Dacia si Renault. Elf-ul e full-sintetic, pe cand Dacia Oil e semi-sintetic. Cel mai indicat e sa fie full-sintetic, normal.
Comment
-
Pai 5w40.
PS: Sper ca la asta te-ai referit cand ai zis valoare.
Comment
-
Pai elf semi sintetic nu exista ?? un baiat imi vindea elf semi sintetic la o intalnire. Nu ma intreba ce valoare avea ca nu stiu dar a zis ca e semi sintetic si era 10 ron litrul ceva de genul.sigpic
Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)
Comment
-
Tigaia mea-1.4MPI- are la bord 22000 am observat ca cauciucurile de pe fata se cer schimbate, cauza-pierderea aderentei la plecarile de pe loc- La ambreiaj nu am probleme. Uneori la schimbarea treptei de la 1-2 , 2-3 si debraiez la peste 3500-4000 rot /min se mai simte o vibratie la ambreiaj dar numai cin apare faza de preluare a cuplului motor Dar acele vibratii le consider normale fiindca in acele momente simt scaunul in spate si nici cauciucurile nu "fliscaie" pe asfaltTraiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !
Comment
-
Originally posted by cristi_p View PostSa revenim un pic la faza cu vibratiile din volan. Si la mine face la fel (mcv 1.6 16v) dar nu mi se pare normal sa faca asa. Nu-i prima masina cu servodirectie care imi trece prin mana, si la nici una nu am vazut sa faca asa cand patineaza rotile.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
Comment