Intamplari Ciudate In Service Dacia...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu prea este in tema,eu am avut altfel de patanii,dar tot in service Dacia si poate pentru unii vor fi folositoare.Loganul meu este diesel 2006.La cateva luni de la cumparare s-a stricat sonda de mers inapoi.Bineinteles ca m-am dus la Meridian Vest(de unde am luat-o)si dupa mai bine de doua ore am dedus ca nu am cu cine ma intelege si am plecat la Dacoserv.Aici mi-au schimbat-o in aproximativ 20 de minute si gata.Frumos nu?Dupa ceva km (multi...) mi-a aparut o vibratie la aproximativ 1800 de ture.Ce credeti? Fuga la Dacoserv,ca sunt buni,nu?Constata mesterul ca este de la filtrul de aer si baga un burete pe acolo sa nu mai faca.Plecam in probe,surpriza...face la fel.Dupa ce luam foc mesterul zice ca problema este intre scaun si volan(mi-a placut faza,subtila nu am ce zice)si am plecat cu telefonul la ureche spunandu-i doamnei de la vocea clientului ca au descoperit romanii ca merge si cu burete,sa nu mai puna din dotare tampoane la motor.Masina nu mai era in garantie,asa ca m-am dus la Renault,unde in cateva minute au constatat pierderea elasticitatii la tamponul motor stanga.Si,pentru ca suntem aici,la Dacia este aproape 56 RON ora manopera iar la Renault 55. La solicitarea celor de la voce de a merge la un alt service am raspuns prin prezentarea facturii de REPARATIE nu de FACUT GLUME de la Renault.

Comment

Working...
    X
    Anulare DPF
    Politica de Securitate Google