De ceva timp am o problema la relantiu uneori parca cresc turatiile pana la 1000rpm si scad brusc sub normal de 2 ori a murit si motorul parca totul se intampla mai fregvent pe vreme rece....ma poate ajuta cineva am sa filmez acum si am sa postez filmuletul(impresia este ca se accelereaza singur)
am citit cu atentie tot topicul foarte multe ideei despre ce ar putea fi dar nici o solutie.........se poate face ceva?stie cineva solutia?ca daca te duci la dacia si nu mai este in garantie iti schimba jumate din masina si daca ai ''noroc'' nu mai face
nu cred ca exista o rezolvare...........totul pare o enigma
inca ceva pare sa faca mai rau pe vreme rece
mai adug ceva dimineata cand motorul este rece nu face asa rau(dar probabil este ca deja sta motorul turat)
am citit cu atentie tot topicul foarte multe ideei despre ce ar putea fi dar nici o solutie.........se poate face ceva?stie cineva solutia?ca daca te duci la dacia si nu mai este in garantie iti schimba jumate din masina si daca ai ''noroc'' nu mai face
nu cred ca exista o rezolvare...........totul pare o enigma
inca ceva pare sa faca mai rau pe vreme rece
mai adug ceva dimineata cand motorul este rece nu face asa rau(dar probabil este ca deja sta motorul turat)
Comment