Martor usi deschise

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@ten, cred ca contactorul de la porbagaj iti face probleme,vezi verifica" garda" lui, apropo la MCV contactorul usilor spate(nu usi laterale) face figuri d'astea si frecvent!
    Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !

Comment

andrei, din moment ce butonul ala de la portbagaj poate genera aceeasi problema, poti te rog sa-mi explici de unde ai dedus tu ca nu poate fi vorba si de el? musai sa fie numai de la usi?
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Nu citisem bine postul si n-am vazut ca i se aprind martorul din bord, am crezut ca doar vrea sa-l schimbe ca s-a deformat cauciucul.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

las ca nu s-a suparat nimeni, doar zumzaiam un pic... ca sa fi mai atent...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

multumesc de info. o sa ma interez sa vad dc gasesc pe undeva ca acum doar ce m-am angajat la un service auto. dc nu oricum mi-a oferit cineva pe forum la un pret foarte bun.

Comment

Salut, nu mai deschid un nou thread pe aceasta tema, am vazut acum cateva zile ca si la mine e problema cu acest contact la usa stanga spate, am dat garnitura de cauciuc si am vazut ca butonul acela e deteriorat. Chestia e ca nu stiu cum se demonteaza si cum se schimba, poate imi spuneti careva.

Comment

Butonul ala are roata 3 prinderi tip bradut. Scoti garnitura aia si apoi tragi de buton putin in afara. Dupa aia le apesi pe rand cu o surubelnita plata din aproape in aproape si tii tras de buton in acelasi timp ca sa nu iti alunece iar inauntru.
                Eu asa am facut. Daca exista si varianta ...tragi de ele ca inecatu...eu unul nu am riscat sa raman cu el in mana rupt si am preferat varianta delicata!

Comment

Ok, mersi pentru raspunsul prompt, o sa incerc sa-l scot zilele astea... sa vad daca gasesc unul nou la un pret rezonabil...

Comment

Uite si o poza,,sper ca se vede din profil acea prindere/bradut din cele 3!
                    Ps,,costa in jur de 10/15 lei maxim.
                    Attached Files
                    Last edited by Ivan Marian; 19 January 2013, 12:52.

Comment

L-am demontat, una din cele 3 cleme, rupta; carcasa intrerupatorului crapata, butonul care inchide circuitul lipsa, probabil prin prag pe undeva, restul contactului cu fisa si cablul prin aripa, se ajunge usor la el... trebuie schimbat. Probabil a urcat/cobarat cineva aiurea... Multumesc!

Comment

A folosit butonul pe post de scara/punct de sprijin

Comment

Problema rezolvata in 5 minute dupa ce am cumparat un contact nou (16lei la primul magazin de piese auto intalnit, probabil sunt si mai ieftine, n-am batut orasul in cautarea lor). Multumesc inca o data!

Comment

Salut.
                            Aveti idee de unde se alimenteaza bricheta?A iesit fum din ea in timp ce functiona aspiratorul auto si acum nu m-ai vine curent !Am verificat cu lampa de control,sigurantele sant in regula dar nu stiu de ce nu se mai am curent !

Comment

"Senzor optic...",nu zgiriie pe nimeni, pe creier,acest neadevar(greseala) tehnic.Se poate corecta...?

Comment

Originally posted by florin313 View Post
                                Salut.
                                Aveti idee de unde se alimenteaza bricheta?A iesit fum din ea in timp ce functiona aspiratorul auto si acum nu m-ai vine curent !Am verificat cu lampa de control,sigurantele sant in regula dar nu stiu de ce nu se mai am curent !
                                Ai mai multe sanse sa gasesti raspunsul la problema ta, rasfoind aici.
                                Dupa cum ai sesizat, altul e subiectul ce se discuta aici.
                                Last edited by IancuMIC; 19 January 2013, 20:59.
                                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google