Pot confirma si eu ca este de la gheata. Am auzit zgomotul respectiv cand aveam gheata pe portbagaj (si in santul dintre portbagaj si luneta). Cum s-a topit gheata, a disparut si zgomotul. Prima data am facut ochii mari dar cand m-am prins de la ce este, m-am linistit.
Luneta Logan care zdrangane
Collapse
X
-
Si la mine se aude si parca tot in coltul din dreapta sus, dar nu e de la gheata, pt ca nu avea cum sa ajunga apa/zapada pe masina deoarece nu ninsese deloc, ci era doar foarte frig cand am auzit zgomotele... so, la mine pica varinata cu gheata :|Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
si la mine se aude o trancaneala in spate dar nu am descoperit de undeym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
La mine vibreaza geamurile (stanga si dreapta) din fata. Am crezut ca nu sunt inchise bine si am verificat...Nu de acolo este problema..Ma enerveaza vibratiile astea..Pe 11 februarie ZNU implineste un an si o sa merg la revizie.Spre sa imi rezolve cumva problema.
Comment
-
Se poate remedia problema, se desface fata de usa si se strang suruburile de la macaraua electrica.
Comment
-
in legatura cu luneta.Ea vibreaza din cauza ca atunci cand in habitaclu e cald, gheata de pe masina se topeste, apa razultata, scurzindu-se pe langa luneta, iar apoi ingheata, si de la vibratiile masinii,gheata incepe sa se miste rezultand acest zgomot
veti observa ca daca spalati masina si ingheata, face mai mult zgomot, iar daca masina e uscata, poate fi si -15 grade ca nu se mai aude nimic.
Eu am observat toate astea la masina measigpic
Comment
-
Bun, bun, aia de la gheata e altceva, scartaitul lunetei e altceva.
Comment
-
tot apropo de zdranganit. mie mi-a zornait in perioada rece (si sper sa nu mai reapara) ceva in bord. mai exact undeva unde se "infige" semnalizatorul. i-am dat zeci de pumni, degeaba. eu am diesel si pana se incalzea cat de cat zornaia groaznic. si la turatii mici la fel. acum de vreo 3 saptamani vad ca m-a lasat. o fi tot de la frig?
ps. scuze pt deviatie. nu e referitor la luneta, dar tot zdranganit e. si e groaznic!!
Comment
-
postez si eu !
a inceput si la mine sa zdrangane luneta ... ma gandesc ca s-a dezlpit putin si aia produce zgomotul ! ... ce sfaturi imi dati si mie ? ....multumesc!
Comment
Comment