Luneta Logan care zdrangane

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Luneta Logan care zdrangane

De cand a dat gerul m-am trezit cu un zgomot in timp ce merg in partea din spate.
    Am verificat absolut tot si am pus pe cineva sa stea in spate sa depisteze sursa zgomotului.
    Concluzia este ca luneta spate vibreaza in coltul din dreapta sus.Probabil nu va vine sa credeti, dar m-am apucat sa bat in toate colturile cu pumnul dinspre interior si am identificat acelasi zgomot din timpul mersului in partea din dreapta sus a lunetei.

A mai patit cineva? Se poate rezolva? Ma gandesc ca s-ar putea baga in locul cu pricina niste silicon si as scapa.

De cand cu gerul asta crancen si la mine este aceeasi chestie.Eu astept sa treaca gerul
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Mie imi este sa nu se faca bucatele...

Comment

Stai linistit ca gerul mai tine vreo doua zile.Totusi eu zic sa nu mai dai cu pumnul in luneta pe cancerul asta,atunci s-ar putea sa ai o surpriza...neplacuta.
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Verifica sa nu existe vreo bucatica de gheata pe undeva inafara masini si sa faca contact cu luneta ... eu asa am patit si facea oribil pana am dat toata gheata jos.
          sigpic
          Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

mie astazi de dimineata am gasit luneta inghetata pe dinauntru ....ultima data cand am mers a mai ramas aburita cand am ajuns acasa si cred ca din cauza aia a inghetat
            sigpic

Comment

Si la mine se aude zgomotul asta, dar e de la frig. Cauciucul din spatele lunetei cred ca s-a rigidizat si de aia se aude. Asteapta pana trece frigul ca nu o sa se mai auda si nu mai da cu pumnul in luneta cand e frig, s-ar putea sa crape.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

astia ne-au vindut masini de vara: cauciucuri de vara, chedere de vara, plasticele de la bord de vara, toate alea sunt de vara pe masina asta.

Comment

Originally posted by gabriel View Post
                  astia ne-au vindut masini de vara: cauciucuri de vara, chedere de vara, plasticele de la bord de vara, toate alea sunt de vara pe masina asta.
                  mai bine le faceau dracu' decapotabile ca atunci nu mai aveau luneta, ci doar un nailon. tot e bine ca nu pica parbrizu' de la ger...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by csebalyn View Post
                    tot e bine ca nu pica parbrizu' de la ger...
                    Nu mai cobi. Acu' ne trezim cu un thread: "Mi-a cazut parbrizul si s-a spart. Ce sa fac?"
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andrei View Post
                      Nu mai cobi. Acu' ne trezim cu un thread: "Mi-a cazut parbrizul si s-a spart. Ce sa fac?"
                      sa-si puna altul !?
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

geamurile cum sunt aplicate pe locul special despre ce chedere vorbiti geamurile se lipesc nu mai sunt chedere
                        laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Originally posted by ten View Post
                          geamurile cum sunt aplicate pe locul special despre ce chedere vorbiti geamurile se lipesc nu mai sunt chedere
                          usile sunt si ele aplicate intr-un loc special ? eu sunt sigur ca omul se referea la chederele de la usi, care din cauza frigului si a ghetii se strang si trage curentul la unele masini sau nu mai poti deschide usile...

Comment

Originally posted by andrei View Post
                            asta e aluzie la topicul meu cu motoru inzapezit
                            nu-i nimic , te iert

sigpic

Comment

Originally posted by radu22dec View Post
                              De cand a dat gerul m-am trezit cu un zgomot in timp ce merg in partea din spate.
                              Am verificat absolut tot si am pus pe cineva sa stea in spate sa depisteze sursa zgomotului.
                              Concluzia este ca luneta spate vibreaza in coltul din dreapta sus.Probabil nu va vine sa credeti, dar m-am apucat sa bat in toate colturile cu pumnul dinspre interior si am identificat acelasi zgomot din timpul mersului in partea din dreapta sus a lunetei.

A mai patit cineva? Se poate rezolva? Ma gandesc ca s-ar putea baga in locul cu pricina niste silicon si as scapa.
                              sigur e din colt si nu zdrangane(bate) stopul de luneta

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google