Luneta Logan care zdrangane

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Care stop de luneta? Nu e bataie ... E un scartait daca vrei dar nu bataie.

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
      asta e aluzie la topicul meu cu motoru inzapezit :winkglasses
      Nici nu m-am gandit la asa ceva. Era aluzie la oamenii de pe forum, in general.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by radu22dec View Post
        Care stop de luneta? Nu e bataie ... E un scartait daca vrei dar nu bataie.
        daca e berlina ai un stop pe mijlocul lunetei NU? - pai citeste ce ai scris ai spus ca vibreaza

Comment

Originally posted by ten View Post
          geamurile cum sunt aplicate pe locul special despre ce chedere vorbiti geamurile se lipesc nu mai sunt chedere
          da sef dar daca calitatea e non euro se string si alea, din cite vad eu la pitesti sunt doua calitati: local si export.

Comment

Pardon, 3 calitati: local, export si tura de noapte.

Comment

Baieti luneta nu are cheder si este aplicata pe tabla in locasul ei special, cu ajutorul unui silicon special pt astfel de parbrize. Din pacate economiile facute de "Dacia", acel silicon, in opinia mea este inexistent. Am desfacut o luneta si am vazut despre ce este vb. Sfatul meu este : pt cei ce au probleme , sa mearga la un atelier auto unde se monteaza folie pe geamuri, ca ei stiu cum sa faca treaba buna. Sau unde se fac microbuze , veti fi multumiti, garantat.
              , sunt cu ochii pe voi !
              :thumbsup:

Comment

Da, probabil se loveste luneta de tabla daca nu e destul mastic sau s-a intarit.

Comment

Se loveste de tabla , ca siliconul ala cand se intareste nu este foarte rigid, are o anumita flexibilitate (ca un cauciuc).
                  , sunt cu ochii pe voi !

Comment

Originally posted by FLORYN View Post
                    Se loveste de tabla , ca siliconul ala cand se intareste nu este foarte rigid, are o anumita flexibilitate (ca un cauciuc).
                    daca e elastic, n-ar trebui sa atenueze zgomotul? oricum, luneta n-are niste suporti mici de plastic care o tin fixa? aia de pe rama de metal pt ce sunt atunci? daca n-ar fi bine fixata, ar bate vantul prin masina. sa nu ziceti acu ca mai si trage curentu' in logan...bag picioru' in ea de masina, chiar asa de varza e?
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Suporti aia sunt pt ghidaj ca sa o puna dreapta, si pentru a sti cat de departat este geamul fata de caroserie. Iar daca ei preseaza prea tare pe geam la montare , sigur atinge pe undeva , mai ales in zona de sus. Nu este chiar asa "varza", in general zornaie atunci cand dai muzica mai tare, chiar si cu casetofonul stock al masini.
                      , sunt cu ochii pe voi !

Comment

Si eu am patit.... am curatat gheata dp luneta si...a disparut buba nu am mai auzit nimic de atunci.

Comment

Problema e ca daca nu e de la gheata n-avem ce sa-i facem...

Comment

Originally posted by andrei View Post
                            Problema e ca daca nu e de la gheata n-avem ce sa-i facem...
                            problema cred ca o confirm caci este de la gheata. astazi a nins toata ziua la noi si pana acum nu am avut probleme, masina fiind acoperita de zapada mai toata ziua. pe seara cand a inghetat a aparut si la mine acel zgomot strident chiar de zici ca freaca unul un geam de o tabla, am curatat cat am putut si totusi cand dau in hopuri face. de inghetat a inghetat permanent afara dar nu am avut zapada pe masina, dar acum am ca nu se mai ia nici dupa tabla
                            sigpic

Comment

La mine nu e nici un pic de gheata, plus ca am mers cu ea si cu caldura la maxim si se topea daca era. Si tot face zgomotula ala, ba mai mult, azi si vibra cand am mers putin subturat.

Comment

Originally posted by andrei View Post
                                La mine nu e nici un pic de gheata, plus ca am mers cu ea si cu caldura la maxim si se topea daca era. Si tot face zgomotula ala, ba mai mult, azi si vibra cand am mers putin subturat.
                                andrei culmea ironiei nici geamurile nu se mai lasa, cele dupa fata bazae putin motorasul(n-am fortat) si nici cele dupa spate, iar chederele de la usi foarte greu in afara de usa soferului care am folosit-o mai des. nu stiu ce sa-i fac ca maine trebuie sa plec la servici si sunt inmarmurit
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google