Care stop de luneta? Nu e bataie ... E un scartait daca vrei dar nu bataie.
Luneta Logan care zdrangane
Collapse
X
-
Originally posted by SoNyKeL View Postasta e aluzie la topicul meu cu motoru inzapezit :winkglasses
Comment
-
-
Pardon, 3 calitati: local, export si tura de noapte.
Comment
-
Baieti luneta nu are cheder si este aplicata pe tabla in locasul ei special, cu ajutorul unui silicon special pt astfel de parbrize. Din pacate economiile facute de "Dacia", acel silicon, in opinia mea este inexistent. Am desfacut o luneta si am vazut despre ce este vb. Sfatul meu este : pt cei ce au probleme , sa mearga la un atelier auto unde se monteaza folie pe geamuri, ca ei stiu cum sa faca treaba buna. Sau unde se fac microbuze , veti fi multumiti, garantat., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Da, probabil se loveste luneta de tabla daca nu e destul mastic sau s-a intarit.
Comment
-
Originally posted by FLORYN View PostSe loveste de tabla , ca siliconul ala cand se intareste nu este foarte rigid, are o anumita flexibilitate (ca un cauciuc).Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Suporti aia sunt pt ghidaj ca sa o puna dreapta, si pentru a sti cat de departat este geamul fata de caroserie. Iar daca ei preseaza prea tare pe geam la montare , sigur atinge pe undeva , mai ales in zona de sus. Nu este chiar asa "varza", in general zornaie atunci cand dai muzica mai tare, chiar si cu casetofonul stock al masini., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Problema e ca daca nu e de la gheata n-avem ce sa-i facem...
Comment
-
Originally posted by andrei View PostProblema e ca daca nu e de la gheata n-avem ce sa-i facem...sigpic
Comment
-
La mine nu e nici un pic de gheata, plus ca am mers cu ea si cu caldura la maxim si se topea daca era. Si tot face zgomotula ala, ba mai mult, azi si vibra cand am mers putin subturat.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostLa mine nu e nici un pic de gheata, plus ca am mers cu ea si cu caldura la maxim si se topea daca era. Si tot face zgomotula ala, ba mai mult, azi si vibra cand am mers putin subturat.sigpic
Comment
Comment