Problema Cu Liniutele

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am schimbat termostatul pe garantie la dacia
    laureate 1.5l, albastru marin

Comment

• din cate vad nu mi-a mai facut deloc nu stiu ce o apucase atunci dar acum doar la 4 incremeneste

Comment

• Pai acum a incremenit la 4 linii deoarece este mai cald afara, stai sa vina iar frigul.

Comment

• cand vine frigulse poate pune husa textila pe calandru fata, sau un carton din hartie pe radiator ca si la vechile dacii 1300

Comment

• nu prea e asa cu frigu'
            atunci cand imi facea fente era destul de caldut afara eu am mers de atunci noaptea cand a fost mult mai frig ca atunci si nu mi-a scazut deloc la 2

Comment

• 6 liniute

Salut!
              De vreo trei zile, dupa ce am mers prin oras bara la bara vreo zece minute, indicatorul de la bord sare de la 4 la 6 liniute la temperatura lichidului de racire. E posibil sa fie termostatul???
              Acelasi lucru l-am observat atunci cand apas butonul de dezaburire a lunetei. Cand il inchid, liniutele revin de la 6 la 4. Vreo idee?!!

Comment

• La tine este cablul de masa, cauta ca s-a mai discutat despre asta.

Comment

• salutare

Un sfat bun dute la service sa te lamureasca
                  ym! dorinu2005@yahoo.com
                  BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

• Depinde de service. Cateodata te lamuresti mult mai bine aici pe forum. Sau macar iei ideile de aici de pe forum si i le dai mecanicului daca vezi ca se scarpina dupa ureche si nu are idei ce-i de facut. Arunca o privire si aici: http://www.loganclub.ro/forum/e_normal-t24050.html Citeste ambele foi. Succes si sa nu uiti sa ne scrii cum ai rezolvat problema.

Comment

• Si la mine face la fel dar dupa ce urca la 4 liniute scade ceva mai greu,mai mult daca stau pe loc,in mers am 4 liniute constant.ar fi vreo problema la mine?

1.6 MPI 8Vsigpic

Comment

• re

Originally posted by PCH View Post
                        am inteles...chestia cu frigul,a mai fost frig,am masina de 3 ani si nu a zis nimic si acum a inceput cu chestia asta...va multumesc pentru sugestii...o sa merg cu ea la un service...am observat ca a crescut si consumul,asta tot dupa display,cand scade o linie la benzina resetez km la 0 si ma uit sa vad cat am mers cu o linie,am facut asa cu 2 linii de benzina cate 33-35 km fiecare,ori consuma de o ia dracii ori e defect calculatorul ala,nu stiu!
                        ca o precizare...caldura o baga normal!
                        Si mie mi s-a mai intamplat la drum lung sa imi arate 2 linii in loc de 4 desi mergeam de km buni si nu avea cum sa nu fie motorul cald dar mai nou a luat-o razna indicatorul de benzina...ori arata full mai mereu ori se aprinde becul fara motiv(adica stiu sigur ca am benz)...am fost la nenea mecanicu` s-a uitat la ea si a zis ca nu e sonda din rezervor! ce sa fie oare ca m-a disperat,uneori indica corect uneori bate campii ! a mai intalnit careva aceasta problema?
                        Sa incerc oare o alta versiune de soft?
                        R3spect

Comment

• Nu e din soft.
                          I don't ride low, I fly high...

Comment

• baieti un tutorial ceva pentru schimbarea termostatului ? sau niste poze, va rog, ca am vazut ca au schimbat cativa singur, si n-as mai da bani pe service, plus ca acu nici nu stiu unde gasesc :| si cat ar costa un termostat si ce mai trebuie pe langa el schimbat ? ca am vazut ca trebuie si antigel..
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• trebuie sa il schimb eu pe al meu , sa vad cum stau cu banii si poate imi comand unul . Poate ne face crististreulea un tutorial .
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• ti-am zis ca rezolvam
                                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google