am schimbat termostatul pe garantie la dacia
Problema Cu Liniutele
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
6 liniute
Salut!
De vreo trei zile, dupa ce am mers prin oras bara la bara vreo zece minute, indicatorul de la bord sare de la 4 la 6 liniute la temperatura lichidului de racire. E posibil sa fie termostatul???
Acelasi lucru l-am observat atunci cand apas butonul de dezaburire a lunetei. Cand il inchid, liniutele revin de la 6 la 4. Vreo idee?!!
Comment
-
salutare
Un sfat bun dute la service sa te lamureascaym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
Depinde de service. Cateodata te lamuresti mult mai bine aici pe forum. Sau macar iei ideile de aici de pe forum si i le dai mecanicului daca vezi ca se scarpina dupa ureche si nu are idei ce-i de facut. Arunca o privire si aici: http://www.loganclub.ro/forum/e_normal-t24050.html Citeste ambele foi. Succes si sa nu uiti sa ne scrii cum ai rezolvat problema.
Comment
-
re
Originally posted by PCH View Postam inteles...chestia cu frigul,a mai fost frig,am masina de 3 ani si nu a zis nimic si acum a inceput cu chestia asta...va multumesc pentru sugestii...o sa merg cu ea la un service...am observat ca a crescut si consumul,asta tot dupa display,cand scade o linie la benzina resetez km la 0 si ma uit sa vad cat am mers cu o linie,am facut asa cu 2 linii de benzina cate 33-35 km fiecare,ori consuma de o ia dracii ori e defect calculatorul ala,nu stiu!
ca o precizare...caldura o baga normal!
Sa incerc oare o alta versiune de soft?
R3spect
Comment
-
baieti un tutorial ceva pentru schimbarea termostatului ? sau niste poze, va rog, ca am vazut ca au schimbat cativa singur, si n-as mai da bani pe service, plus ca acu nici nu stiu unde gasesc :| si cat ar costa un termostat si ce mai trebuie pe langa el schimbat ? ca am vazut ca trebuie si antigel.." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
trebuie sa il schimb eu pe al meu , sa vad cum stau cu banii si poate imi comand unul . Poate ne face crististreulea un tutorial .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment