Pai nu e nevoie sa ramana complet deschis , ramane cumva acolo intredeschis si nu mai lucreaza ca inainte.
Problema Cu Liniutele
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tu ai citit ce am scris in postul meu de mai sus? Exact asa mi-a facut si mie.
Am rezolvat-o pe garantie. Nu astepta sa-ti iasa din garantie si dupa aia sa dai bani din buzunar. Fugi in service ca doar de aia ai dat banii aia pe garantie extinsa.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Mmmm...si azi mi-a facut figura, dupa vreo 4 km de mers am vazut cum a scazut la 2 apoi cum am plecat de la semafor a urcat la 4 si a ramas acolo pana la lucru (inca 7 km de mers).
Treaba e ca mie nu cred ca mi-o rezolva (daca ar fi o problema) pe garantie, ca inca nu m-am dus pt revizia de 60ooo km.
Comment
-
Originally posted by Octavian___31 View Post................................
Treaba e ca mie nu cred ca mi-o rezolva (daca ar fi o problema) pe garantie, ca inca nu m-am dus pt revizia de 60ooo km.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
-
am fost azi service(nu aveau termostat pe stoc miercuri si am asteptat comanda),mi-au inlocuit termostatul dupa mici teste si acum este bine,a intepenit la 4 liniute,caldura baga de te da afara...mi-au spus sa mai merg cu ea 3-4 zile si apoi sa le spun cum se prezinta.99% termostatul era defect!raman la parerea ca nu are voie sa oscileze gradatia aia..
Comment
-
deci concluzia voastra este ca indiferent de temperatura de afara o data ajunsa la 4 linii nu mai are voie sa oscileze deloc? Daca oscileaza atunci ai termostat defect ?Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment