Problema Cu Liniutele

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pai nu e nevoie sa ramana complet deschis , ramane cumva acolo intredeschis si nu mai lucreaza ca inainte.

Comment

Tu ai citit ce am scris in postul meu de mai sus? Exact asa mi-a facut si mie.
      Am rezolvat-o pe garantie. Nu astepta sa-ti iasa din garantie si dupa aia sa dai bani din buzunar. Fugi in service ca doar de aia ai dat banii aia pe garantie extinsa.
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

In principiu ar trebui sa se rezolve prin curatarea mufei de la senzorul de temperatura a apei...cel putin eu asa am rezolvat-o la mine
        In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
        sigpic

Comment

maine la 10 am programare la serus

Comment

Mmmm...si azi mi-a facut figura, dupa vreo 4 km de mers am vazut cum a scazut la 2 apoi cum am plecat de la semafor a urcat la 4 si a ramas acolo pana la lucru (inca 7 km de mers).
            Treaba e ca mie nu cred ca mi-o rezolva (daca ar fi o problema) pe garantie, ca inca nu m-am dus pt revizia de 60ooo km.

Comment

unde e senzorul de temperatura? sa ii dau cu spray de contacte sa il curat.
              laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Originally posted by Octavian___31 View Post
                ................................
                Treaba e ca mie nu cred ca mi-o rezolva (daca ar fi o problema) pe garantie, ca inca nu m-am dus pt revizia de 60ooo km.
                Daca n-ai depasit 60 000 km, nu zice nimeni nimic. Doar trebuie sa ai si reviziile la zi ca sa beneficiezi de garantie.

Comment

stie cineva unde este senzorul de temperatura la un 1.6
                  laureate 1.5l, albastru marin

Comment

si eu la fel am patit oscilau liniutele cind 2 cind 4, calurica era suficienta, si am schimbat termostatul la plesneala, vreau sa spun ca in momentul cind se incalzeste motorul intepeneste la 4 linii iar caldura este jaragai, nu poti tine mana ca te arde

Comment

l-ai schimbat acum recent...in frigurile astea?
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

da, mai exact pe 21 ianuarie

Comment

Originally posted by PCH View Post
                          maine la 10 am programare la serus
                          Ai fost? Ce s-a constatat?
                          La mine am observat ca daca merg fara aeroterma nu mai face figuri.
                          Si mai nou, cu s-a mai ridicat temp afara, n-am vazut sa mai faca deloc figuri.

Comment

am fost azi service(nu aveau termostat pe stoc miercuri si am asteptat comanda),mi-au inlocuit termostatul dupa mici teste si acum este bine,a intepenit la 4 liniute,caldura baga de te da afara...mi-au spus sa mai merg cu ea 3-4 zile si apoi sa le spun cum se prezinta.99% termostatul era defect!raman la parerea ca nu are voie sa oscileze gradatia aia..

Comment

Oscilatia aia, daca mai e nevoie sa spun (e destul de logic), este semn ca temperatura creste si scade pentru ca termostatul nu deschide/inchide atunci cand trebuie.

Comment

deci concluzia voastra este ca indiferent de temperatura de afara o data ajunsa la 4 linii nu mai are voie sa oscileze deloc? Daca oscileaza atunci ai termostat defect ?
                                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google