trepidatii...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• trepidatii...

salut...azi cand mergeam spre bucuresti pe la 100km/h masina trepida si daca acceleram trepidatia se intensifica, trepida mai mult pe partea soferului. de la ce sa fie ? zapada ceva pe la roti intrata ?? cand m-am intors incepea sa trepideze la 120km/h. sa se fi dus dupa 2 luni bucsile, capetele de bara, directia sau mai stiu eu ce ??
    sigpic

gheta sau mizerie prinsa pe interiorul gentii

Comment

cum rezolv dau roata jos sa o curat?? sper de la aia sa fie oricum vineri sunt programat la dacia sa o pun pe tester ca imi mai moare motorul cateodata cand reduc viteza in a 2
      Last edited by gogoasha69; 9 January 2008, 20:58. Reason: completez
      sigpic

Comment

da si se curata bine pe interior asta daca nu ai busito in vreo bordura

Comment

nu am luat nici o bordura, doar un damb de vreo 3 -4 cm de gheatza m-a druncinat putin nu cred ca are nimic trebuie sa mearga amortizoarele
          sigpic

Comment

E de la gheata sau zapada acumulata pe marginea interioara a jantei.
            Las-o asa ca se duce singura. Nu merita se desfaci roata.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

ok, mersi pentru raspunsuri credeam ca mi-a picat ceva de la ea...
              sigpic

Comment

Originally posted by andrei View Post
                E de la gheata sau zapada acumulata pe marginea interioara a jantei.
                Las-o asa ca se duce singura. Nu merita se desfaci roata.
                tie chiar ti-ar place sa mergi cu acea trepidatie pina vine caldura sau ai zis asa doar ca sa ma contrazici(ca de obicei - trebuie sa ai ultimul cuvint)

Comment

Am un prieten care a patit asa vara din cauza ca avea noroi depus si uscat pe interiorul jantei.

Oricum trebuie verificat ca nu cumva sa fie problema la directie...
                  CsB
                  Ambition 1.6 MPI

Comment

@petroman: aiurea sa mergi cu trepidatie, plm zici ca eram urcat pe un picamar si mergeam la bucuresti, trepidam tot, la fata ma dureau obraji..
                    sigpic

Comment

cel mai simplu urco pe o rampa si cu o surubelnita lata cureti jantele pe interior si cu ocazia asta faci o inspectie vizuala totala (pe dedesupt)

Comment

am rampa la garaj dedesubt, si mai am o intrebare, la mine toata toba cu tot ansamblul este ruginita parca rosie asa? asa se face ? sau e de la cox ?
                        sigpic

Comment

cred ca si de la solutia de pe strada dar e OK nui problema (iarnai grea..................)

Comment

pey decat ansamblul cu toba e rosie atat restul ce e sub masina nu are nimic deca t noroi si ce mai trebuie
                            sigpic

Comment

Originally posted by petroman View Post
                              tie chiar ti-ar place sa mergi cu acea trepidatie pina vine caldura
                              Daca merge cu masina si se incalzesc rotile, se duce singur gheata in cateva zile. Ma gandeam sa nu zica ca da cu apa sa o topeasca, ca ingheta mai rau.

Originally posted by gogoasha69 View Post
                              la mine toata toba cu tot ansamblul este ruginita parca rosie asa? asa se face ? sau e de la cox ?
                              E de la sudura, asa sunt toate, ma rog, apropae toate.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google