Vibreaza masina la ralanti mai mult decat este normal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

La 0,9 mm distanta intre electrozi.

Comment

Mulțumesc mult@URS!!! Mâine mă duc pe ele călare să le curăț și să le reglez. Sper să ai dreptate și să fie 0,9mm distanța.Sincer m-i se pare cam mare,dar dacă tu zici...
      sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN

Comment

Am cautat in manualul de reparatii logan si am gasit "Ecartament 0,95 mm, plus-minus 0,05 mm". dar daca ai sa le aduci la 0,9 mm nu o sa fie nici o problema. Succes.

Comment

mulțumesc mult;ești un Patron!!!chiar acum mă duc jos să fac operațiunea.

Comment

am făcut operația.Am făcut poze și la ambalajul celor care le am acum pe mașină. am dat 8ron pe 1 bucată.
            Attached Files

Comment

de obicei vibratiile motorului apar in habitaclu din cauza la bieleta anti-rasturnare (tamponul de sub masina) se rupe, si nu mai amortizeaza lafel de bine vibratiile. verificati

Comment

Permiteti-mi sa-mi expun si eu problema pe care o am de ceva timp cu tractorelul meu. De ceva timp, nu stiu exact sa spun de cand, motorul masinii mele are ceva intreruperi. Aceste intreruperi apar doar la ralanti si dupa cum spune parca initiatorul acestui topic, aceste intreruperi apar aleatoriu si numai cand este motorul cald. Am pus testerul pe masina dar nu a afisat nici o problema la motor. Filtrul de motorina este schimbat acum 200 de km (am 60200 km) si folosesc motorina buna zic eu. Mai e o problema. Pe furtunul de retur, tot la ralanti se vede ca fluxul de motorina nu este unul omogen, in sensul ca apar ceva jeturi caa si cum ar fi spuma sau mai exact motorina agitata. Tin sa precizez ca pe tur nu sunt prezente bule de aer. Ce credeti ca ar putea genera aceste intreruperi?

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google