Azi dimineata cand am deschis masina am ramas cracanat, buzunarele din fata si fetele de usi erau ninse, si scaunele din fata un pic! Am verificat geamurile si au fost inchise bine. A mai avut careva problema asta? Am dat clapeta pe "recirculare aer" sa vad maine daca mai am zapada...
Intra Zapada In Masina!!!
Collapse
X
-
Masina e din Aug 2008, chederele sunt perfecte, plus ca am zapada pe ambele fete de usi, daca era agatat chederul intra numai pe la o portiera! Eu cred ca a batut viscolul tare si bagat zapada prin aeroterma.
P.S. Buzunarele nu erau "pline" de zapada, doar aveau zapada in ele.
Comment
-
eu vad cand pica zapada pe scaun si in buzunaremai mult ca sigur asa s-a intamplat si in cazul lui vasile78
LE sau poate un geam sau doua au fost intredeschiseLast edited by bogdan_1984; 8 February 2010, 21:28.sigpic
Comment
-
-
de cat timp aveti voi masinile??? nu a-ti observat ca usa vine peste plafon , nu ca la dacia veche sub? si cand deschizi usa combinat cu gravitatia si curentu creat toata zapada este bagata in masina. asa e la toate masinile chiar daca e rols audi sau logan
sigpic
Comment
-
si eu cred ca atunci cand deschizi portiera pica zapada inauntru pentru ca asa se intampla si la mine cand nu dau zapada jos de pe ea. daca erau deschise aeratoarele de la ventilatie trebuia sa aiba zapada si in mijloc.Ratacit in spatiu...
Comment
Comment