Merge " In Suturi "

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Merge " In Suturi "

am si eu o problema. de vreo 2-3 zile imi trepideaza masina cam pe la 40.. 50km/h . nu prea am dat multa atentie, am crezut ca e de la gheata de pe sosea, de la frig.. etc. astazi cand m-am intors de la munca , era drumul curat si m-am dus cam cu 70.. 80. deci la viteza aia m-am si speriat la cat de rau trepida. deci exact cum spune titlul, parca mergea in suturi . acum, de la ce sa fie ? injectoare ? apa in benzina ? eu m-am gandit sa nu fie rotile ne-echilibrate dar imposibil. m-am gandit ca daca e apa in benzina , trebuia sa trepideze si la relantii.. acum ma gandesc la o programare la service. mai are cineva problema asta ??

ai gheata in spatele pasajul roitlor pe interior ?

Comment

e de la gheata cum zicea si colegu' fof, asteapta sa se incalzeasca nitel si o sa vezi ca nu o sa mai ai probleme
      laureate 1.5l, albastru marin

Comment

gheata nu cred ca am.. sincer de la munca pana acasa fac 10 min deci nu prea are masina cand sa se incalzeasca prea bine. maine dimineata cand o sa plec o las la relanti mai mult si sa vad cum se comporta. daca tot face in halu asta service scrie pe ea. . dar tot raman la ideea ca ar fi ceva la motor , benzina.. etc

Comment

pai tu ai zis ca trepideaza deci clar nu e motoru e ceva fizic pe roti, dezechilibrate, jante strambe, nu stiu ce simti tu

Comment

ma gandeam sa nu pompeze benzina in injectoare nush.. jantele le-am exclus ca nu am lovit masina deloc deci nu cred ca sunt din plastelina sa se inmoaie.

Comment

am si eu problema asta dar la o anumita viteza si nu e asa grav cum zici tu si nici nu imi tremura volanu se simte doar asa in ''suturi'' si sigur e de la vreo roata de pe spate sau chiar amandoua ca nu leam echilibrat sau verificat niciodata de cand am luat masina daca la tine zici ca face asa urat sar putea sa ai si pe fata vreo roata stramba....si de ce zici ca de la roti e exclus ca iarna asta zici ca am mers doar pe aratura de la gheata si gropile care au ramas dupa dezapezire... iti zic eu ca au dreptate colegi de la roti e si ca sa te convingi ca nu e de la alimentare tureazo pe loc in 4-5000 si tineo putin vezi daca iti da in nas.

Comment

Am patit-o si eu.Am zis ca e de la gheata de la roti.Dar am curatat si tot facea.Dupa ce s-a incalzit bine,am mers cam o ora,nu a mai facut.Posibil sa fi ajuns gheata si in alte zone si d-asta.
                sigpic

Comment

da-i in limitare dar sa fie motoru cald

Comment

nu imi tremura volanu' , imi tremura toata masina asta e nasol. orice e posibil, ori sa am gheata, ori sa am vreo roata ne-echilibrata, posibil asta si din cauza gropilor din bucuresti . maine dimineata o las putin mai mult la relantii sa vad cand plec ce se intampla. acu' Doamne fereste sa nu faca si mai rau. am mai vorbit cu cineva si incep sa exclud problema cu alimentarea. acu ma rog sa fie de la gheata .

Comment

daca nu tremura volanu sar putea sa fie doar pe spate una sau amandoua rotile si ca sa te convingi de gheata vezi ca la spalatorie la omv e 5 lei o fisa si au si apa calda...bagi bine pe la roti si daca ai ceva cade sigur si faci pe urma o tura vezi cum e daca nu la vulcanizare...o sa o duc si eu la vulcanizare pe a mea dar sa se topeasca zapada asta odata

Comment

Vezi sa nu ai vreun prezon rupt si sa nu observi asta.
                        Eu am patit treaba asta la vechea dacie si avand jante de aluminiu cu piulitele conice, mi sa rupt unul pe fata si apoi bineinteles ca facea masina ca dracu si se bataia toata.
                        Ma uit la roata(roti) nimic,ma uit pe la planetare,pivoti,,,nimic.
                        Cand am bagat apoi cheia de roti sa desfac roata,,,surpriza,,,am ramas cu prezonul imediat in cheie.
                        De la mizerie si fiind conice acele piulite,,acel prezon sa retezat, dar a ramas intepenit acolo si nu mi-am dat seama ce se intamplase pana nu am desfacut roata.
                        Ramasesem in 2 prezoane si batea roata de disc rau de tot si asta am patit-o in rond la Troita la televiziune si am mers asa pana in Rahova.
                        Deci vezi sa nu fie si asta cu prezonul si mai verifica sa nu ti se fi dus si vreun rulment pe spate.
                        Poti verifica asta pe loc si impinge cu piciorul de roata puternic sa vezi care flencane si are joc.

Sau poate ai piulitele(suruburile) slabite...mai strangele din nou bine.
                        Last edited by Ivan Marian; 9 February 2010, 23:52.

Comment

ai verificat presiunea anvelopelor?
                          sigpic

Comment

In perioada asta e destul de frecventa aceasta problema ..... daca vibratiile se amplifica odata cu , cresterea vitezei mai mult ca sigur este de la gheata care se depune pe interiorul jantelor
                            In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                            sigpic

Comment

si eu am patit exact la fel cu trepidatiile,si cum s-a incalzit un pic vremea si a disparut gheata de la roti a incetat.m-am speriat si eu putin sa nu fie ceva pe la motor dar se pare ca e ok acuma
                              http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google