Martor OBD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Martor OBD

Salutari. Problema la un logan 1.4 mpi + gpl.
    A fost schimbat un injector gpl si se aprinde martorul obd. Sta aprins cateva secunde dupa care se stinge si tot asa. Care credeti ca ar fi problema ?
    Multumesc.
    sigpic

Salut !
    Si eu am avut aceeasi problema 1.4 MPI+GPL!!!!
    La inceput a ramas aprins = m-am speriat= Am fost cu masina la IATSA si cand a bagat-o pe tester intradevar problema la sonda . Noroc cu un meserias de acolo , a ridicat-o pe elevator si a izolat firele ce duc la sonda . Apoi a sters defectiunea si a mers perfect un an pana mai acum 5 zile, cand dintr-o mare prostie am trecut peste o balta unde apa era putin peste prag. Surpriza, dupa cativa Km s-a aprins OBD. Am fost din nou la IATSA si mi-au spus ca sa stricat sonda de aval (in jur de 700 Ron- nu am schimbat-o ca nu aveam bani - cand a urcat-o pe elevator si a desfacut mufele curgea apa din izolatie de nu-mi venea a crede) . Am pers cu becul aprins 2 zile si Iar surpriza becul s-a stins sonda merge perfect....... de 3 zile ........................
    Ca o parere, du-o la Tester si spune si patania mea , poate ai noroc sa fie la fel...... Bafta !!!!

Comment

Multumesc domnu' Ady.
      sigpic

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google