Problema Ambreiaj 1.5 Dci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Ambreiaj 1.5 Dci

Azi am observat ceva ciudat la loganelul meu ...am fost sa duc pe cineva la tara si am incarcat masina cu bagaje +3 persoane.Toate bune si frumoase...pana am accelerat in viteza 4 de la 80 la ora si am observat ca ambreiajul patineaza pt vre o 2 secunde.Am repetat aceeasi miscare in tr 5 si am observat ca patineaza in intervalul de turatie 2200-2400 rpm,dar numai la accelerari bruste.De intrat intra in viteza ok chiar si prin aglomeratie si nu patineaza decat la tr 4 si 5 si atunci numai daca fortezi.Oare trebuie sa strang bani pt ambreiaj ?

ar fi interesant daca ne-ai spune si kilometrajul masinii
    in principiu ambreiajul asa incepe sa se manifeste: de la treptele superioare spre cele inferioare si la acceleratie brusca

Comment

Masina are 32000 km.Dar are remapare facuta...deci de acolo cred ca se trage.Nu stiu daca difera ambreiajul la modelele de 65 si 85.Macar daca al schimb sa al pun pe cel de 85 poate rezista mai bine.Multumiri anticipate pt sfaturi :P

Comment

difera ambreiajul de 65 fata de ala de 85 , insa ai optiuni si mai bune , ceva sport si de firma cauta aici pe foum ca am vzt undeva discutia .
        ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

nu are cum sa cada ambreiaju la 30 de mii ,asta daca nu ai pierderi de ulei la cutie sau la palier,cu toate ca si la palier daca ai avea nu ar afecta prea tare ambreiaju

Comment

nici eu nu cred ca are cum sa cada ambreiajul la km astia nici daca esti taximetrist.eu zic ca atunci cand schimbi viteza sa eliberezi ambreiajul cum trebuie asa mi se intampla si mie cand mai merg cu dastea cu hidraulice,daca nu inseamna ca chiar tre sa l schimbi(ambreiajul),oricum nu are legatura ca e resoftata
            Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google