simering distributie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• simering distributie

salut,va rog cine a avut probleme cu sim. distr. :cat costa rep.?

pai daca nu mai esti in garantie o sa te coste ceva ca trebuie demontata distributia.
    pe langa semering trebuie schimbata cureaua de distributie obligatoriu ,posibil si galetul intinzator si cine stie ce o mai gasi mecanicul pe acolo.
    Captain of the black pearl

Comment

ok ;o las sa curga

Comment

inciarca cu aditiv cu teflon - eu am rezolvat o problema identica - curgea ulei pe la palier dupa ce am pus aditivul cu teflon(PTF) la o luna maxim sa oprit (ia ceva f bun nu te zgarci la bani)

Comment

da vezi ca nu e de joaca , ca daca ajunge ulei pe cureaua de distributie si sare de la punct dupa aia ar fi posibil sa faci tot motorul de la 0 si nu cred ca ar fi prea placut.
          mai bine fuga la un service pentru o constatare si sa faca cat de cat un pret la operatiile astea ca altfel ar putea sa coste mai mult

Comment

ok ;ma duc la automarcu,s

Comment

eu am avut patania asta curgea ulei pe cureaua de distributie dar s-a rezolvat! pe la semering curgea ulei . De costat fix nu stiu la aceasta ora ca nu stiu pe unde e factura dar maine o sa aflu si va zic . treaba asta a fost prin noiembrie-decembrie
              sigpic

Comment

nu are cum sa sara cureaua

Comment

de sarit nu , dar de patinat cred ca da
                  sigpic

Comment

si totul ainceput de la schimbul de ulei; berbecii au pus mai mult!!

Comment

sigur? nu cumva cureaua este dintata (deja ati inceput sa o luati pe ghicite)

Comment

Originally posted by romy View Post
                        si totul ainceput de la schimbul de ulei; berbecii au pus mai mult!!
                        mai da drumil la ulei pina la nivel

Comment

pai si daca e cureaua dintata ce fuliile sunt dintate?
                          sigpic

Comment

ba este zimtata dar cu ulei pe ea are sanse mai mari sa sara eu am avut 3 interventii la service pe cauza asemanatoare dar nu era semeringul, era pinionul de antrenare al pompei de ulei si am discutat cu mecanicul de acolo, care mi-a zis ca sunt sanse sa sara daca are ulei pe ea.plus ca uleiul ii degradeaza calitatile cauciucului din care e facuta

Comment

cea de la axul cu came sar putea si fulia pompei de apa(dar mai cerceteaza si tu)

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google