salut,va rog cine a avut probleme cu sim. distr. :cat costa rep.?
simering distributie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
pai daca nu mai esti in garantie o sa te coste ceva ca trebuie demontata distributia.
pe langa semering trebuie schimbata cureaua de distributie obligatoriu ,posibil si galetul intinzator si cine stie ce o mai gasi mecanicul pe acolo.Captain of the black pearl
-
da vezi ca nu e de joaca , ca daca ajunge ulei pe cureaua de distributie si sare de la punct dupa aia ar fi posibil sa faci tot motorul de la 0 si nu cred ca ar fi prea placut.
mai bine fuga la un service pentru o constatare si sa faca cat de cat un pret la operatiile astea ca altfel ar putea sa coste mai multCaptain of the black pearl
Comment
-
eu am avut patania asta curgea ulei pe cureaua de distributie dar s-a rezolvat! pe la semering curgea ulei . De costat fix nu stiu la aceasta ora ca nu stiu pe unde e factura dar maine o sa aflu si va zic . treaba asta a fost prin noiembrie-decembriesigpic
Comment
-
ba este zimtata dar cu ulei pe ea are sanse mai mari sa sara eu am avut 3 interventii la service pe cauza asemanatoare dar nu era semeringul, era pinionul de antrenare al pompei de ulei si am discutat cu mecanicul de acolo, care mi-a zis ca sunt sanse sa sara daca are ulei pe ea.plus ca uleiul ii degradeaza calitatile cauciucului din care e facutaCaptain of the black pearl
Comment
Comment