da asa este cum spui tu am luat masina din service si merge bine dar nu au vrut sa imi dea detalii mai amanuntite despre cauza dar am fost la mecanicul unde merg deobicei si mia confirmat ca asa este pinionul de la fulia vibrochenului care in mod normal ar trebui sa fie de renault originala iar cei din fabrica pun pinion romanesc care are un sant unde nu etansaza corect
iar cei din service au lucrat zic eu bine dar mizerabil motorul arata foarte murdar iar explicatia mecanicului a fost ca nu are voie sa spele motorul iar la intrebarea mea daca nu il putea sterge in momentul in care era desfacut adica capacul de la chiuloasa si galeria de admisie iar acum trebuie sa muncesc eu sa il curat numai bine tuturor
iar cei din service au lucrat zic eu bine dar mizerabil motorul arata foarte murdar iar explicatia mecanicului a fost ca nu are voie sa spele motorul iar la intrebarea mea daca nu il putea sterge in momentul in care era desfacut adica capacul de la chiuloasa si galeria de admisie iar acum trebuie sa muncesc eu sa il curat numai bine tuturor
Comment