Mai trebuie precizat faptul ca becul sa fie pozitionat corect si drept in far pentru ca lumina reflectata de oglinda sa fie uniforma si nu fascicole cum am patit eu .
Dereglare Faruri - Reglarea Lor!
Collapse
X
-
Cum a mai zis si colegul de sus mare atentie cum montati becurile farurilor atunci cand le inlocuiti si cel mai simplu atunci cand inlocuiti becul farului uitati-va direct prin geamul farului si montatil exact cu acea degajare de jos a becului in acel canal de jos al geamului farului (spec ca intelegeti..) si verificati intotdeauna si cablul de reglaj al farului ca mai sare din locasul lui , dupa care atunci sa incercati sa le reglati si cel mai bine e pe aparat nu pe perete.sigpic
Comment
-
Originally posted by MihaitzaMCV View PostEu am incercat sa imi reglez farurile .. unul batea 2 metri sub pamant .. iar unul batea binisor .. nu am reusit sa le fac nimic .. dar sunt baiat destept .. am fost la un service .. am dat 35 ron reglajul + 20 ron spaga si am rezolvat treaba .. profesionist
Acum stau si ma-ntreb... cata spaga trebuie sa dau sa nu-mi iau ban... (doctoru' lu' peshte e cu ochii pe mine!)
Comment
-
domnu ovidiu,eu sunt perfect deacord cu tine in privinta spagii ca nu se merita sa dai chiar daca sunt mecanic si-mi rup oasele muncind la cheagurile altora,dar in clipa in care omu(mecanicu)isi da interesu ca ,clientu sa fie multumit as spune ca merita si el acolo ceva
Comment
-
Originally posted by loribob View Postdomnu ovidiu,eu sunt perfect deacord cu tine in privinta spagii ca nu se merita sa dai chiar daca sunt mecanic si-mi rup oasele muncind la cheagurile altora,dar in clipa in care omu(mecanicu)isi da interesu ca ,clientu sa fie multumit as spune ca merita si el acolo ceva
stima all si scz inca o data de off-topic !!!sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
La mine se intampla un fenomen ciudat, la faza scurta. Sau poate e normal, dar nu l-am mai observat .
Am schimbat becurile de la faruri cu altele noi, Blue Ligth, dar in partea dreapta (imagine pe perete) , imaginea liniei de la faza scurta urca in sus. La becurile originale, panta era de cca 15 grd,si nu ma deranja, dar acum a crescut cam la 45 grd.
Pe sosea, pana la jumatatea din fata masinii , in partea stanga, se vede o linie paralele cu masina, la cca 50 m, iar de la jumatate spre dreapta, distanta luminata creste, ajungand in sant sa lumineze pana la 100 m.Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
sigpic
Comment
-
hai sa va zic ce-am patit si eu cu reglajul farurilor
mi-am facut ITP-ul la RAR Bacau si un idiot de inginer dupa am asteptat 4 ore desi aveam programare mi-a controlat masina "la sange" . toate beculetele , noxe pe benzina si gaz , frane , jocuri la suspensie si directie etc si la urma mi-a verificat farurile cu aparatul ala... m-a respins pe acest motiv. pt ca nu aveam ITP si aveam nevoie de masina in acea zi am fugit la reprezentanta Dacia care e aproape de RAR si mi-au reglat aia farurile cu 18 lei in 15 minute ! mi-au dat si factura + Certificat de conformitate pe care i l-am aratat nesimtitului ala si mi-a dat ITP-ul in aceeasi zi. in concluzie e foarte ieftin si convenabil sa va duceti sa va regleze farurile profesionistii , decat s-o faceti voi in fata peretelui , etc si nici nu iese perfect.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
daca al intrebai unde are parcata masina si ca vrei sa ai dai ceva iti spun eu ca nu iti gasea nimic dereglat la faruri,cum sa se deregleze daca nu ai umblat deloc la ele,dar in sfarsit
@loosh - normal la o distanta de cca 30 metri,parca era limita in care sa bata faza scurta(lumina de intalnire) lumina trebuie sa fie asa __/(reglaj facut de fabrica si evita orbirea celorlalti participanti),asa _/_/ daca ti-o reglezi tu la perete(codita de randunica se observa dublu,dar mare grija ca asa reglate trebuies lasate o idee mai jos pt ca sunt sanse sa orbiti pe ceilalti participanti),==// asa sunt dereglate(atit pe vertical dar si pe orizontal),=/=/ (unul bate mai sus decat celalalt,dar unghiul gen codita de randunica e ok)si asa sunt tot dereglate,eu am incercat sa caut o schema tehnica cu reglajul farurilor dar nu am gasit nimic,daca o are careva sa o puna aici si sa imi dea si mie un PM sa o pot lua si eu,toata stima all!!!sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
Comment