Huruit Stanga Fata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Huruit Stanga Fata

Va salut.Am si eu o problema cu un huruit suparator in partea din fata.
    Prima data am crezut ca se auzea din dreapta( se auzea mai ales la virare stanga cu si fara frana, la viteze mici).Posibil rulment.
    Masina avea 30 k km.Am schimbat rulmentul, cu toate ca nu avea simptomele de defect.
    Stupoare, acelasi huruit. Acum ma gandesc sa nu fie cel din stanga, dar mi-e teama sa nu-l schimb si pe el degeaba.
    La viteze mari nu se mai aude, dar parca apare cand rulez pe asfalt cu griblura, in schimb se aude la viteze mici cand rulez stanga.
    Va rog daca puteti sa-mi dati un sfat.

Aceiasi problema a avut-o si un prieten de-al meu, cu huruitul. Eu i-am spus de la primul km facut cu el in masina ca e de la anvelope. S-a dus in service, a schimbat rulmentii si huruitul se auzea in continuare.
    Ce anvelope ai si de cat timp le ai?
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Am 45k km si inca mai duc ( uzura cam 65-70% = prea mult?),dar nu stiu ce anvelope.Ma voi uita si-ti voi spune.Mi-a mai zis cineva ca s-ar putea sa fie de la cauciucuri ( un baiat de la reprez.).Am facut schimb cu cele din spate, dar aceleasi probleme.Oricum intr-o luna le voi schimba si voi afla daca asta era problema.Sper ca asta sa fie.

Comment

Ma rog... nu prea are importanta ce natie de anvelope sunt atat timp cat nu sunt de iarna. Problema ar fi sa nu fie uzate, nu in sensul de tocite, ci in sensul de imbatranite. Imbatranirea asta apare cand mergi mult timp cu o presiune mai mica sau mai mare decat prevede constructorul sau atunci cand masina sta mult timp in soare fara sa fie miscata cu zilele.
        Tipul de care ziceam mai sus, cumparase anvelopele de la un depozit de anvelope sh aduse din tarile calde, asa ca nu mi-a fost greu deloc sa-mi dau seama ca e de la anvelope.
        Last edited by vitriol; 23 February 2010, 18:05.
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Anvelopele sunt Barum, din fabrica echipata. Nu sunt imbatranite, acum voi vedea si varianta asta cand le voi schimba si voi reveni cu un raspuns.

Comment

ideea e sa pastrezi sensul de rotatie , momentul in care le-ai incurcat gen pus dreapta fata pe stanga spate atunci apar zgomotele . Deci daca le pui de pe fata pe spate trebuie pastrata partea , iar la inlocuire cu cele de iarna notate partile pe care au fost si sensul de rotatie la care au rulat.
            Pain brings out the truth in us all...
            ...how much truth can you stand?

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google