Probleme Sistem Directie (NU SERVO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Sistem Directie (NU SERVO)

Sall all
    Am bagat de seama azi un lucru..un scartiit ca de garnitura peste garnitura de cauciuc la virarea (rotirea) volanului in dreapta pe loc.Initial am vazut ca face doar pe loc dar mai apoi mi-am dat seama ca si in mers(nu auzeam eu)
    Am oprit motorul si am virat(cei drept greu:..deh fara servo-ca era motorul oprit ) si am vazut ca face si asa.Ma gandesc ca servopompa se exclude deoarece face si cu motorul oprit. A patit cineva asa ceva?
    Sa fie vorba de o simpla scartiitura din cauza ca nu mai este gresat pe acolo cum trebuie?

Salut, eu am avut scartait in ambele sensuri.
    Am benzinar, fara servo. La mine a fost problema de gresare. S-a pus ulei la bielete si la la caseta de directie...asa am scapat de scartait.

Comment

Dap, exact aceeasi problema, si s-a rezolvat curatand bieleta. Totul tine de mizerie....asa ca la spalatorie, si zi baiatului de-acolo sa insiste pe dupa rotile fata
      Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Acelasi zgomot a aparut si la mine acum vreo saptamana,imediat dupa ce a trecut zapada si toata umezeala,o sa urmaresc pe forum sa vad ce ati facut si poate o rezolv si eu.
        Respect

Comment

sincer si mie mi se intampla asta de vreo saptamana incoace
          nu intotdeauna, cateodata, cand ajung aproape spre capatul cursei stanga si dreapta, daca rotesc usor de volan, la fel scartait de cauciuc pe metal ( sau cum ziceti voi cauciuc pe cauciuc ) desi mie mi se pare ca se freaca o garnitura de metal, gen din sistemul ( am un lipsus ) care misca direct bratele de directie. E un cilindru parca ce se misca in stanga si in dreapta, mie ala mi se pare ca la iesire in fiecare parte scartaie de o garnitura/semering
          mentionez ca am servo, si nu am incercat asta cu motorul oprit ca fortez aiurea directia
          Life is short...play more!
          http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

cu o asemenea problema am fost si eu zilele trecute in service. s-a rezolvat prin gresarea pivotilor (cred ca zic bine). am inteles ca din cauza materialului antiderapant ( a sarii) au inceput sa scartaie

Comment

e posibil sa mai fie rulmentii de sarcina, sus, in capul amortizoarelor de fata
              mai intra si acolo murdarie intre caroserie si flanse si scot zgomot la viraj
              incercati gresarea cu un pic de ulei(cu o seringa) si urmariti daca dispare zgomotul

Comment

gresati capetele de bara,in 90% din cazuri acolo e problema,rulmentii din capul amortizoarelor mai rar iar pivotii si mai rar

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google