Toate Dacia Logan vor fi rechemate in service!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bun, si pe ce criteriu se face selectia? Ca eu nu am auzit de asa ceva.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Asa mi-a zis mie tipul ala, introduc in calculator seria la sasiu si le apare ce operatiuni trebuie sa faca. Mie nu trebuia sa imi dea cu ceara si in usi, dar am vb cu mesteru' si mi-a dat. La unele masini mi-a zis ca se monteaza si protectii. Analiza f atent muchiile aripilor, dar numai la unele masini, la a mea nu s-a uitat si mi-a zis ca nu e cazul ca e din alt lot si mi-a ferificat numai pasajul rotii-in portbagaj.

Comment

• E posibil sa fie un OTS cu protectiile aripi si sa nu fi aflat eu de el.

Comment

• Poate monteaza numai la cei la care a aparut rugina ... Desi nu cred.

Comment

• Eu mi-am pus protectii la aripi(desi nu era cazul-masina octombrie 2007)odata cu aparatorile de noroi.Are ceva...?

Comment

• Nu are nimic, ba chiar e foarte bine.

Comment

• intrebare

Cand am fost la revizia de 30 de mii mi-au facut programare la cerurie asa au zis ei, cand m-am dus la ceruire am avut surpriza sa constat ca in portbagaj pe sub ,mocheta lateral este rugins, sm intrebat ce se intampla in cazut asta la care mi-au zis ca trebuie sa constate fabrica probelrma atsa si ma vor anunta sa merg sa o remedieze, la fel si cu pasul drepata spet (deasupra rotii) a trecut 6 luni si nimic.
                sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• Cand m-au chemat pe mine mai era un logan care avea 2 ani jumate,avea rugina pe muchiile aripilor in spate dar lui nu i-au pus si au motivat ca doar la cele care au minim trei ani le pune protectii de aripi.Deci cred ca dupa criteriul asta iti da protectii.

Comment

• Se monteaza gratuit acele protectii pt toate masinile care au cel putin 2 ani . Se injecteaza ceara aceea speciala in toate tocurile , pragurile samd probabil ca masura de precautie sa nu rugineasca . La Ph2 am vazut ca vine cu niste parafina sau ceva tot ceara (un pic uleioasa) la mai toate incheieturile . Bine macar ca fac - pana la urma era mai rau daca nu faceau nimic
                    1.6 MPi Icy White

Comment

• Eu am fost la sfarsitul lui august pentru o problema la servodrectie si mi-au facut si tratamentul cu ceara. Protectie la aripi nu mi-au pus si cand l-am intebat pe respectivul care mi-a predat masina a zis ca nu e nevoie + ca el nu recomanda pentru ca tine umezeala si duce mai repede la rugina. Acum nu stiu ce sa mai cred.
                      sigpic
                      Play ManagerLeague

Comment

• Probabil nu vroiau sa-ti dea Costa bani si alea ... Si decat sa ti le dea gratis ti-a vandut gogoasa cu UMEZEALA )
                        1.6 MPi Icy White

Comment

• Masina mea are 2 ani si jumatate si cand am mers la ceruire nu i-au pus protectii aripi, am explicat 2 pg mai inainte ca se iau dupa loturile fabricate.

Comment

• Inseamna ca si mie ar trebui sa imi dea protectii nu ? Ca e din 2004 masina ....
                            Its just a car ...

Comment

• Din uzina (am o ruda care lucreaza acolo - la matritza - post conducere) si a spus ca toate ph1 ar trebui sa primeasca obligatoriu ceara si protectiile . Citez " daca nu-ti monteaza gratuit protectiile sa sun pe ea sa discute cu dealer-ul " insa nu a fost cazul . Delta Plus Pitesti s-a conformat deja au lectia invatata , sunt prompti in 20 minute avea si masina inspectata si ceara introdusa sub presiune si protectiile moca
                              1.6 MPi Icy White

Comment

• Asa se intampla, unii anagajati le iau ei si le vand... De aia nu se pun pe toate protectiile.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google