Toate Dacia Logan vor fi rechemate in service!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• daca v-ati uita cu atentie pe carnetul cu revizii ati observa ca la fiecare rubrica exista un
    "control anticoroziune"
    @ alinflb obturatarele de care vorbesti tu sunt puse la masinile fara ABS, tocmai pentru ca nefiind cablajul de la senzor acolo nu ai un manson de cauciuc sa tina apa.
    vad ca ai masina din martie 2008 si cu ABS presupun, asa ca nu trebuie sa fie protectiile acolo - repet in locul unde trece cablajul, nu conducta!

Comment

• Am fost si eu chemat in service. Nu au gasit urme de oxidare, dar au schimbat acele obturatoare, si au dat cu insonorizant pe oala de la telescop si in interior si in exterior.
      Obturatoarele erau bagate din interior. Ei le-au scos si le-au pus din exterior.
      A durat cam 6 ore.
      sigpic

Comment

• Cred ca au dat cu ceara pentru evitarea ruginii, nu cu insonorizant...
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Cu ceara au dat in usi, praguri si lonjeroane. Pe oala de la telescop au dat cu insonorizant cauciucat atat in interior cat si in exterior.
          sigpic

Comment

• nu e posibil sa rugineasca dupa 3 ani;daca stiam nu-mi luam logan niciodata

Comment

• Ne-au facut-o francezii...in goana lor de a scoate o masina la un pret cat mai mic au ales o gramada de solutii tehnice tampite.
              Oricum, nu inteleg ce e in capul lor cand ofera 6 ani garantie si recheama in service atatea masini ca sa le carpeasca.
              Last edited by parpanel; 7 May 2009, 17:55.

Comment

• da frate da cu masina tebuie sa fi ca si cu femeie,cateodata nu strica sa mai ai si grija de ea, sa o dai cu o ceara ceva,sa o dai cu o pasta de lustruit ca altfel sa matuieste vopseaua si imediata apare rugina cat de noua ar fi masina.cunosc cazuri destul de multe...

si oricum acuma sa nu ne culcam pe ureche ca daca e din 2007 gata rugina nu poate sa apara.rugina=caria la masele..bafta multa
                Last edited by bv86dmi; 16 June 2009, 09:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Toata ziua sa o gadilam mai ceva ca pe nevasta si anual sa o mai dam cu antifon pe dedesubt.

Comment

• Eu am fost cu Loganul in 2008 la rechemarea aia care sa facut atunci,au montat protectii pe muchiile aripilor si acum am rugima pe toata marginea unde se imbina plasticul cu tabla de toata frumusetea.Acum nu stiu,daca nu am mai facut reviziile la ei s-ar putea repara in serviceul unde a fost facuta rechemarea? Masina este din 2005 deci sa dus garantia aia de 6 ani a tablei,cred ca daca nu montau plasticele alea nenorocite nu se ajungea la inflorit vopseaua.

Comment

• se ajungea, ca rugineste din interior spre exterior. daca era tabla tratata cum trebuie, nu aparea rugina.
                      eu n-am avut acele protectii puse si tot a aparut rugina. masina din 2006. la rechemare, au dat doar cu ceara si atat.

cauta un vopsitor meserias din zona ta si asa iesi mai ieftin decat la reprezentanta.
                      internal combustionizer

Comment

• Asa vreau sa fac,dar nu stiu cum sa procedez cu vopsitul,la un service mi-a zis ca vopseste toata aripa si ma costa 400lei si iar la un tinichigiu de cartier care-l cunosc ca lucreaza foarte bine (am mai reparat la el masinile de servici ale unor colegi,dar alea erau albe si mai usor de scos la culoare) al meu este albastru marin si daca o face cu sprayul sau pistolul nu stiu cum o sa o aduca la culoare fara sa se cunoasta.

Comment

• Probleme Caseta Directie Si Ambreaj

va salut am primit un email in care trebuia sa merg la o verificare gratuita in lua aprilie anu curent in care era si verificare ambreajului, SUNT PROBLEME CU AMBREAJUL? ca mie mia pocnit placa de presiune la 40 000 km si am schimbat kitul la alt service decat dacia, si caseta de directie la 6 000 km in primele 6 luni atunci era in garantie.

Comment

• Si de unde ai vrea sa stim noi daca ai probleme cu ambreiajul ?
                            Iti patineaza sau ai ceva sunete ciudate ? daca era gratuita trebuia sa mergi...eu spun ca daca masina se comporta ok cred ca nu ai probleme.

Comment

• Ai primit meilu, fa bine si onoreaza-i cu prezenta, n-ai ce pierde, dincontra!

Comment

• Am citit din grabă "ai primit mielul" şi mă întrebam mirat, oare ce promoţie mai este şi asta?!
                                @opreamarian85: Normal că te duci la verificare!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google