Toate Dacia Logan vor fi rechemate in service!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Polonia...lasa-ne! (du-te la tine pe forum si vezi ce probleme au colegii tai, ca te iei cu mainile de cap).

Deci cam nasoala treaba cu rugina...deci unde mai exact se intampla fenomenul?
    A mea e din vara lui 2007 dar nu ma incalzeste cu nimic treaba asta.
    Valabil si pentru restul: nu mai spuneti ''m-am scos'', ''am scapat'' si alte cele, parca faceti in ciuda celorlalti colegi de forum.

Comment

Asta scrie in ziarul Libertatea de astazi..
      Masina mea este din 2007....

Comment

Nu e Polonia doh .... ) .... si ma refeream ca asa se intampla de'obicei in tara asta. Dar tu ai o ura pentru alte masini care'ti ingusteaza gandirea...

Comment

am deschis si eu un thread asemanator intitulat rugina. rog administratorii sa -l mute aici ca se pare ca are titlul mai convingator. aseara la stiri am auzit si eu si de aceea l-am deschis. am inteles ca s-au facut 204.000 masini pina in acest moment. chiar ne-or chema pe toti? a mea e in service din noiembrie ca e busita tare(threadul- va salut-), , ce credeti? dc tot e acolo or sa o si verifice? cit e garantia la caroserie? 10 ani?scuzati-ma, m-am tampit, asta e cel deschis de mine o zii buna tuturor

Comment

Sa vezi ce-ti ingustez eu gandirea cu o scatoalca

Vorbeste frumos cu mine ca nu te-am facut prost. N-am nici o ura fata de conservele koreene. Faptul ca tu sustii cu inversunare ca ai o masina net sup. la Logan ma determina sa fiu mai obiectiv.

...si gen remarci ''Romania'' nu-si au locul aici.

Comment

Pai pana acum am mai auzit de masini rechemate in service pentru unele probleme pe parte electrica, unele probleme in programarea esp'ului etc... dar numai in Romania se putea intampla sa fie chemate in service pentru ca au probleme de rugina dupa cativi ani

mha bucur ca ai aflat unde se fabrica .. ti;a luat cam mult... Si gandire ingustata altceva fata de a te face prost...

Comment

Esti finutz...
                Mai cauta sa vezi ca si alte marci cu renume au mai fost chemate in service (sa nu uitam de A Class, Peug. 307 - o serie rechemata sa le schimbe o garnitura la pompa de frana) si mai sunt si altele.

Comment

Orice noutate e bine venita.Numai bine
                  Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

pai sa speram ca nu ne vor chema in cateva luni sa schimbam motoarele .. cutiile de viteze si alte chestii ))
                    Its just a car ...

Comment

E mai bine sa ai probleme la partea electrica ( poate ia foc ), la esp ( te lovesti si te intrebi de ce nu a functionat ) la pompa de frana ( apesi pedala si hopa......nu merge ) decat sa ai probleme cu vopseaua? Vis - a - vis de ce spune aveo mai sus. Gandire de om....e mai bine sa ai rpobleme tehnice ascunse la masina ( care iti pot pune viata in pericol ) decat sa ai probleme cu vopseaua ( cel putin nu mori din asta mergand cu masina ). Dar trebuia sa bage Romania in calcul , deh.....Si ca sa fiu rau ......masinile se deformeaza ca sa absoarba impactul corect? Dar trebuie sa se deformeze si pasagerii ( sa fie impactul absorbit mai bine ?? , vezi aveo ) Nu m-am putut abtine , imi cer scuze

Comment

o am din 22-07-2007 cred ca ar tebui sa stau linistit
                        sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

Originally posted by raduprov View Post
                          pai sa speram ca nu ne vor chema in cateva luni sa schimbam motoarele .. cutiile de viteze si alte chestii ))

de ce nu ?eu m-as bucura! vreau 16 v
                          libertatea zice ca se aplica ceara protectoare pe toata caroseria...
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Aceasta problema a fost si va fi intodeauna mai ales la masinile produse in romania si nu doar era o chestie de vreo 2 ani daca imi aduc bine aminte ca erau chemate la reprezentanta BMW-urile. LA modelele produse in 2007 inca nu sa descoperit nimic dar parca vad ca pana la sf anului se gaseste ceva.. si sunt chemate la reprezentanta.
                            LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                            Enter the Matrix

Comment

abia astept sa cheme pe unul din noi sa ne zica ce ia facut

Comment

Originally posted by raduprov View Post
                                Sa stii ca BMW a schimbat in '95-'97 motoarele la zeci de mii de Seria 5...
                                numar secundele

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google