asa e ... aud chestia asta de fiecare data cand merg cu masina undeva .. :| si strada mea .. are noroi .. si se aude cum arunca pietrele la asfalt .. m-am uitat pe sub ea .. si nu am vazut sa mai am ceara p`acol
Toate Dacia Logan vor fi rechemate in service!
Collapse
X
-
amea arata super ok este din august 2006 chiar daca mar chema nu mas duce - sa puna mina meseriasii (marletii) pe masina mea si sa faca experiente - huuuuuuuuuuuuuuu -toti care stiu sa infileteze un surub se cred Meseriasi si pe deasupra vor sa le si lasi masina si sa astepti in sala de asteptare de parca ai sta in gara - la ultima revizie la dealerul DACIA CAREMIL IASI "meseriasii"miau vandut ulei mobil 10w40 ,filtrele aer ,ulei si motorina toate originale - de unde - de la unul care a stat in sala de asteptare si astepta ca prostul sa iasa masina de la "meserias"eu binenteles ca le-am cumparat . la juma de pret nici odata nu mi-am lasat masina nesuprevegheta in servis ceea ce va sfatuiesc si pe voi - daca aveti nevoie de piese la juma de pret cautati un "meserias"la CAREMIL IASI dealer DACIA
Comment
-
Mai bine te duci in Vaslui la service pentru OTS-ul asta.
Comment
-
la primavara cu toate ca am verificat superrrrrr amanuntit toate cotloanele masinii si nu am gasit nimic totul e OK am sa o gresez singur la primavara cum am facut si cu cea dinainte am upluto cu vaselina am unso toata (gen - a unge o felie de paine cu unt) inclusiv aripile fetele de portiera si toata burta masinii 6 kg de vaselina am sa o fac si pe asta e mai sigur decat ceara mamei lor si mai nou am gasit si am sa si cumpar carenaj roata spate logan - hai pa
Comment
-
Eu mi-am bagat in 2006 in vara antifon cauciucat amestecat cu ulei in lonjeroane si praguri si ulei in usi si am dat pe podea in interior cu antifon. Pe pasaje nu am reusit sa ma uit inca, dar sper sa nu am surprize neplacute. Sunt de acord cu gabitzu in legatura cu martanii din "servisurile" Dacia.No, apoi blana
Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
Comment
-
Nu e ceara in sine, e un tratament anticoroziune care contine ceara. E o solutie albicioasa.
Comment
-
@suru: Eu stiu ca nu se da cu solutie din tub, ci se baga niste solutie intr-un pistol de stropit si se sufla cu presiune.
Comment
-
nu am fost atent cand mi-au dat dar ce stiu e ca a mirosit urat in masina toata ziua.
sunt curios ce fel de solutie e.
IceMoon: E de belea : daca nu ne chema la service , nu mai zicea nici unu nimik, daca ne cheama .... vorba multa ...saracie...
pai nu am dat importantza la asa ceva .oricum nu tin masina 20 de ani asa ca...
Comment
-
Pai da mai, n-o tinem 20 de ani, dar vreo 5-6 ani tot o tinem...
Acolo unde exista deja puncte de rugina, trebuie lucrat destul de mult, nu numai dat cu ceara, ca asa n-au facut nimic! Data jos vopseaua, curatata, degresata, alea alea si apoi revopsita si data cu ceara de aia sau ce naiba o fi...
Deci ma intreb, oare asa vor proceda la cei care au puncte de rugina...?
Comment
-
Apropo de coroziune. As avea si eu o intrebare, ce e cu gaurelele alea de la capacul portbagajului langa sistemul de inchidere astupate cu niste folii mici de plastic? mai sunt si la capota motorului. Trebuie sa fie astupate sau nu? Din fabrica ele au venit astupate. Am observat ca se face condens destul de mult in portbagaj, la modul ca mocheda e uda uniform iar pa capacul portbagajului e condes la greu, incat cand deschizi portbagajul curge apa.Logan Berlina 1.5 DCi 65 CP - Preferance 26 OCT. 2006 sigpic
Comment
Comment