Toate Dacia Logan vor fi rechemate in service!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by raduprov View Post
    pai sa speram ca nu ne vor chema in cateva luni sa schimbam motoarele .. cutiile de viteze si alte chestii ))
    Daca e gratis,de ce nu?Azi am aruncat un ochi prin portbagaj si n-am vazut nici o urma de rugina
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Ce sa caute rugina in portbagaj? Ruginesc pasajele de la roti pe exterior, nu in portbagaj. Totul se intampla de la zapada si materialele antiderapante cu care s-a dat pe soselele patriei (sare in special, ca CaCl2 nu prea au dat).
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Pai e ceva de lucru, in primul rand trebuie curatat bine pasajul, cu un jet de apa, asta inseamna ca cel mai bine ar fi sa mergem cu ele la spalat inainte sa dea cu ceara, ca maimutele sigur nu o sa faca nici operatiunea asta cum trebuie. Eu m-am uitat azi pe la pasaje, arata ok, avand in vedere ca nu prea am umblat pe drumuri cu sare iarna asta. Oricum cuvantul de ordine este dezamagire.
        No, apoi blana
        Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
        ...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste

Comment

Sunt niste capacele pe contraaripi,sub mocheta in portbagaj,credeam ca despre alea era vorba.

Comment

Nu e asa. Rugineste tabla aflata in jurul rotii, mai pe intelesul tuturor. Si asta numai din cauza lucratorilor de la vopsitorie din fabrica...
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Cam ca la vechea Dacie?

Comment

Oare cand o sa avem si noi caroserie galvanizata pe Dacie? chit ca o sa coste mai mult...dar parca vad ca si atunci o sa fir bube, chestia e ca sunt delasatori si gandesc "las-o ba ca merge asa"
                No, apoi blana
                Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
                ...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste

Comment

o nelamurire. pe partea busonului de benzina la mine NU EXISTA NICI O PROTECTIE. pe partea cealalta este. asa e si la voi?
                  sigpic

Comment

e de apreciat ca dacia recurge la astfel de fapte,sa-si recunoasca greselile.se intampla si la alte marci mult mai renumite.sa nu intram in panica...

Comment

o venii vremea aia cind or sa zica: domne, ne pare rau, a fost o greseala de fabricatie, poftiti in parc sa va alegeti alta.) tare, nu?

Comment

Poate in alta viata...

Comment

Corect. E laudabil, la Hyundai spre ex. n-ai sa vezi sa-i cheme inapoi pt coloana de directie...constructoru da din umeri...

Comment

cheam astea din 2004-2006
                            ym! dorinu2005@yahoo.com
                            BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

Sper sa nu-mi apara rugina pe undeva ca vreau s-o dau in primavara.

Comment

Nu e asa de rau, oricum vroiam sa ma lipesc de ceva ceara de protectie Aia stiu ca-i buna, la tabla am emotii... inca nu m-am uitat la ea.
                                Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google