Toate Dacia Logan vor fi rechemate in service!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu cred ca e binevenita initiativa celor de la Dacia. E un pas inainte.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

au mai fost rechemate la service aku 2-3 ani parca treaba ku crikul ziceau ei iar aku ku rugina ekam naspa treaba shi mai zic de garantie 6 ani la tabla ( daca o tii numai in garaj ) )
      ym! dorinu2005@yahoo.com
      BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

deci sa ma astept sa-mi bage mastic la aripi? m-am uitat si inca n-am rugina. ,asina e din iunie 2006. dar cum si mercedes slr mclaren au fost chemate absolut toate facute pana in dec 2007, ce sa mai zici?
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Toi producatorii auto, care se respecta, isi cheama masinile in service daca apar probleme pe perioada exploatarii, in concluzie, felicitari Dacia! Nu se poate spune ca doar un pas inainte, eu zic ca e mult mai mult, e o alta mentalitate, mentalitate ce spune ca Dacia isi respecta clientii.

Comment

cica masinile indute pina in 2006 vor fi chemate la service ca sa vada desteptii
            care lucreaza acolo daca exista rugina undeva deasupra rotilor, si daca exista iti aplica o ceara "speciala".

Comment

Treaba cu garantia de 6 B(ani) e vrajeala cu carmol la picior de lemn. o spun din proprie experienta.Pacat ca lucreaza in service-urile romanesti romani. Ar trebui sa aduca francezi.

Comment

asta kam asa e pacat mare pacat
                ym! dorinu2005@yahoo.com
                BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

@danutz71. Oare ce inseamna pentru tine "garantie anticoroziune 6 ani"?

Comment

Cand o sa patesti ce am patit eu cu vopseaua nu o sa mai pui intrebari de-astea de om "inteligent"

Comment

Originally posted by Sp!ke View Post
                      felicitari Dacia! Nu se poate spune ca doar un pas inainte, eu zic ca e mult mai mult, e o alta mentalitate, mentalitate ce spune ca Dacia isi respecta clientii.
                      E totusi de apreciat faptul ca au rechemat in service masinile cu probleme,usor,usor poate intram in randul lumii
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Ce-i drept asa este. Ramane de vazut cum e cu ceara aia speciala pe care o vor aplica ; daca va avea ceva efecte

Comment

trebuie sa ma uit si eu maine .. la masina sa vad daca e ceva .. si dca nu e .. in afara de ceara i vor mai face ceva? cei care si-au pus pe ele .. kituri .. prelungiri etc .. si au dat gaura in tabla .. praguri si alea alea ma refer ..oare pierd garantia ?
                          Its just a car ...

Comment

Originally posted by Sp!ke View Post
                            Nu se poate spune ca doar un pas inainte, eu zic ca e mult mai mult, e o alta mentalitate, mentalitate ce spune ca Dacia isi respecta clientii.
                            De acord, acum sa vedem cu o fie lumea tratata in service, tare mi-e frica ca o sa faca treaba de mantuiala, desi tratamentul anticoroziune, mai exact aplicarea lui dureaza vreo 10 ore, ei cred ca mai mult de 3-4 ore nu o tin si nici n-o s-o spele cum trebuie.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Eu zic ca nu o sa respecte etapele care trebuiesc respectate in astfel de cazuri, oricum trebuie jetuita si curatata la greu, in plus cine stie ce mana o avea ala care aplica ceara si da si pe vopsea si din astea, chestia asta e asa de imagine mai mult, ca ii doare pe ei la cric de noi si de rugina noastra, oricum trebuie sa resusciteze vanzarile cu noua metoda de calcul a taxei de prima inmatriculare si cu asta da un fel de lovitura de imagine, ca romanii o sa zica, da uite ca nu-s chiar asa naspa astia de la Dacia, pacat ca forta de munca e.
                              No, apoi blana
                              Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
                              ...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste

Comment

Parca vad ca o sa trebuiasca sa dam spaga si la OTS-uri...
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google