Originally posted by raduprov
View Post
Toate Dacia Logan vor fi rechemate in service!
Collapse
X
-
Faza tare e ca odata ajunsa masina la inspectie pentru chestia asta, daca nu ii gaseste nimic, o lasa sa plece acasa. Daca e ceva de facut, va trebui sa stea vreo juma de zi dupa o programare in prealabil parca. Intrebarea, ce procent credeti ca va ramane cu problema in speta dupa acea inspectie?
Comment
-
-
mai dar ce atata mediatizare pentru un nimic?
ziceau la europa fm ca pot rugini rotile.doamne fereste cata prostie si incultura sau necunoastere.
asta e circ mediatic pentru a denigra marca.nu ruginesc nici fara protectie dar protectia este ca sa protejze suplimentar.
eu am cumparat masina in 2006 ianuarie si nu stiam de ce e stropita peste galben la praguri si pasaje cu maro-negru.am aflat apoi ca e ceara protectoare.dupa un an de spalari frecvente cu jet in spalatorii sa cam dus.
am fost la o mica reparatie intrun service privat si nu dacia.il cunosc pe patron si el a zis acum un an:vezi ca-i pun pe baieti sa-ti dea cu silicon la pasaje ca sa nu rugineasca.o sa miroase urat in masina dar e bine sa nu rugineasca.dupa cateva zile am observat din nou ca sub aripi a reaparut acea culoare neagra de la silicon.
e doar o protectie care o puteti aplica singuri in 5 min dupa ce spalati bine masina.
Comment
-
Au fost chemate masini inapoi si de Mercedes sau Volvo dar totusi nu atat de des .Volvo pt ceva la pivoti parca . De cand a preluat Renault fabrica totusi s-a schimbat ceva in bine zic eu .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Originally posted by boris View Posteditia 2004-2006 nu era la puntea spate ?aripa interioara?
O sa-i coste OTS-ul asta de-i usuca...
Comment
-
in urma stirii de aseara ,azi m-am apucat sa spal pasajele aripilor sa vada ochiul meu cum se prezinta treaba pe acolo si se prezinta destul de bine zic eu , se pare ca la mine nu s-au zgarcit cu aplicarea masticului ,am facut si poze.Captain of the black pearl
Comment
-
S-a cojit putin ceara dar arata ok. Maine o spal si eu pe la roti cu furtunul sa vad, poate am vreo surpriza...
Comment
-
la ce drumuri avem nu e o solutie nici ceara.
cand ies de pe un drum cu noroaie si pietre cum sunt in cartierele noi de vile a la romania style si intru pe asfalt incep sa se auda pietrele.sunt aruncate in interiorul aripi.daca avem norocul ca o piatra sa zgarie vopseaua va rugini in acel loc oricum.
Comment
Comment