Toate Dacia Logan vor fi rechemate in service!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Capota portbagajului este tectilizata din fabrica. Daca desfaci o bucata de banda adeziva o sa curga un fel de ceara dinauntru.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

aici trebuie sa va uitati...voi v-ati uitat aiurea...
      Attached Files

Comment

pai ne uitam prin portbagaj? ma gandesc ca daca deja se vede acolo e cam rau... nu ar trebui sa vedem pe la roti? intreb si eu ca nu stiu:d
        Don't touch! Never ever steal
        Unless you're in for the kill

Comment

Tot aia e, ca rugina se vede si pe interior si pe exterior.

Comment

Inteles, maine arunc si eu un ochi, de curiozitate mai mult
            Don't touch! Never ever steal
            Unless you're in for the kill

Comment

fratilor, la ce vreti sa va asteptati?! E totusi masina romaneasca, nu e vreun AUDI Q7. DACA NU STIATI E DACIE

Comment

Ei lasa treaba cu ''ie dacie...'' ca nu mai tine! Corect, cand te gandesti ca una costa 25-30000 de Euroi si alta 7-9000 Euro...nu ai pretentii de limuzina.
                Dar, de la ce s-a plecat (stiti voi cu ''masina de 5000 de euro'') si pana unde s-a ajuns - sa coste un Logan si 11000 Euro...deja e prea de tot.

Suntem multi aici, de ce naiba nu ne uitam toti sa vedem daca are ceva?
                La mine m-am uitat ( o sa pun si poze) nu are nimic, e de 7 luni masina...deci ma pot astepta dupa un an doi sa apara...

Comment

Originally posted by topser View Post
                  aici trebuie sa va uitati...voi v-ati uitat aiurea...
                  Acolo m-am uitat si eu dar nu am vazut decat vopsea.Pe exterior o sa ma uit cand o s-o spal,acum e "dirrrrrrty".
                  @Cam multa rugina in prima poza.
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by ursache View Post
                    fratilor, la ce vreti sa va asteptati?! E totusi masina romaneasca, nu e vreun AUDI Q7. DACA NU STIATI E DACIE
                    Daca nu iti convine situatia de ce ti-ai mai luat DACIA . Ce tot aveti cu dacia. io cred ca nu va convine sigla. Nu stiu ,zau. Or fi ele asa cum or fi dar tot nu se compara cu dacia veche. Eu unul sunt multumit ca ma duce si aduce cand am eu chef. Si e de laudabil ce au facut cei de la dacia , prin rechemarea tuturor daciilor in service. Putreau forte buine sa nu spuna nimic, dar din respect pentru noi au facuta.

Comment

• Operaţiune de service pe vehiculele Logan berlină
                      Dacia va realiza o operaţiune de service prin care clienţii săi vor beneficia, cu ocazia viitoarei revizii a vehiculelor lor, de ultimele evoluţii tehnice aplicate în uzină. Această intervenţie vizează numai modelele Logan Berlină produse până la sfârşitul anului 2006.

Această operaţiune (injectarea suplimentară de ceară protectoare în anumite porţiuni ale caroseriei) va permite clienţilor să beneficieze, gratuit, de evoluţiile tehnice în scopul îmbunătăţirii protecţiei vehiculelor lor, în special împotriva agresiunilor provocate de vremea nefavorabilă.

Aşa cum este prevăzut în carnetul de întreţinere şi în garanţia anticoroziune de şase ani, Dacia va proceda, de asemenea, cu ocazia viitoarei revizii a vehiculelor, la un control anticoroziune şi va efectua intervenţiile care se vor dovedi necesare. Preocupată permanent de calitatea vehiculelor sale, Dacia a constatat, în câteva cazuri, prezenţa unor puncte de oxidare în pasajele roţilor din spate ale anumitor vehicule Logan berlină.

Aceste puncte de oxidare localizate sunt legate de pătrunderea apei prin pasajele roţilor spate ca urmare a unor operaţiuni imperfect realizate în cursul procesului de fabricaţie (aplicarea de mastic şi/sau poziţionarea unui obturator). Acţiunile corective au fost deja aplicate în uzină pentru asigurarea celei mai bune calităţi de fabricaţie, mai ales în momentul aplicării de mastic, operaţiune care necesită dexteritate. Aceste dispoziţii vor fi confirmate prin scrisori adresate clienţilor vizaţi.

Linii telefonice dedicate din reteaua de telefonie fixa: 08 01 0000 23 si din reteaua de telefonie mobila: 0248 5000 55.

Prima pagină Termeni şi condiţii Confidenţialitate Grupul Dacia Grupul Renault

© 2006 Dacia Groupe Renault

Sursa www.dacia.ro

sigpic

Comment

• Problema se pune din punctul meu de vedere altfel : deci este vorba de masinile fabricate pana la sfarsitul anului 2006 ,asta inseamna ca intre timp au descoperit greseala ''tehnologica '' dar un an de zile au tacut, au zis ca poate merge si asa ! Asta este chestia dureroasa ca noi consumatorii am fost tratati cu dosu ! Acum trebuie sa mergem la service pe banii nostri sa repare greseala lor ! Asa ceva nu se poarta in tarile cu apa calda !Dopul acela a fost pus pe caroseria nevopsita si dupa aceea s-a vopsit peste el ! Asa ceva nu am vazut nici la berlina .In seara asta m-am uitat la a mea (oct 2005) si am gasit rugina pe partea dreapta (am sa pun si poze) nu prea multa pt ca nu am prea multi km cu ea dar inadmisibil pt o masina de 2 ani ! Si nu mai spuneti ca asta este , la cat am dat pe ele asta e, sunt bani munciti si ne doare ! E regretabil ca se intampla asta ,chestia asta mi-a lasat un gust amar !

Comment

• Originally posted by topser View Post
                          Acum trebuie sa mergem la service pe banii nostri sa repare greseala lor ! Asa ceva nu se poarta in tarile cu apa calda !Dopul acela a fost pus pe caroseria nevopsita si dupa aceea s-a vopsit peste el !
                          Cum adica pe banii nostrii?Eu stiu ca nu costa nici un ban faptul ca cerceteaza masina.La mine dopul acela nu este vopsit.
                          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• @topser: Defectul abia acum cateva luni a fost descoperit, dupa ce a fost zapada mare in Romania. Din cauza zapezii si a ploii desigur, se formeaza rugina.

Comment

• Am fost destul de explicit ,la masinile din 2007 nu sunt aceste probleme ,deci asta inseamna ca de la 1 ian 2007 problema a fost remediata ,cel putin asa inteleg eu ! gesesc cu ceva ? pe banii mei inseamna ca trebuie sa fac 100 km sa merg la reprezentanta Dacia ,benzina si timpul pierdut cine mi le plateste ,poate ca trebuie sa plec de la job in ziua aia ,sa nu mai zic si altele !?
                              Oare cele de la export au avut parte de acelasi tratament? Ma indoiesc. Cred ca se merge pe acelasi principiu pagubos pentru cetateanul roman la export o calitate la intern altceva!

Comment

• Masinile din 2007 nu au probleme ca s-a schimbat intre timp modul de lucru si materialele. Si abia dupa ce a nins, si-au dat seama ca ruginesc, si au vazut ca atunci nu se dadea cu ceara, sau nu suficient pe portiunea respectiva.
                                Si masinile pentru export au aceleasi probleme si sunt in jur de 150.000 vizate de OTS-ul asta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google