Toate Dacia Logan vor fi rechemate in service!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by topser View Post
    Am fost destul de explicit ,la masinile din 2007 nu sunt aceste probleme......
    .... trebuie sa fac 100 km sa merg la reprezentanta Dacia ,benzina si timpul pierdut cine mi le plateste ,poate ca trebuie sa plec de la job in ziua aia ,sa nu mai zic si altele !?
    A mea este inmatriculata in 31 ian 2006.
    In privinta cheltuielilor iti dau dreptate.Ar trebui de la un anumit nr de km in sus sa se deconteze benzina si altele.
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• in libertatea ziceau ca se aplica o ceara. eu ma intreb daca asta va rezolva si zecile de mici zgarieturi care apar intre 2 spalari succesive. si in doi ani sau strans destule. pe astea cum le corectez, ca am dat 250 euro pe vopsea metalizata??!! n-ar fi normal s-o revopseasca ca lumea? evident pe banii lor!!

Comment

• Evident pe banii tai...
        Ce treaba au ei ca tu nu speli masina cum trebuie?
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• chemarea nu este de la pasaje de la aia nu te cheama sa i-ti puna ei mastic stai aproape dar au pe ce sa dea vina daca pica tabla ..drumurile condusul tau urat si sportiv, masina neingrijita..etc stai langa ei in service sa vezi ce i-ti face ..daca te lasa? inteabate cate puncte de sudura ara puntea ta?..... lucru cu mecanici si stiu si mai ales ca exista scurgeri de inf.. de la colibasi asta este defilam cu ce avem...doar suntem nationalisti

Comment

• N-a primit nimeni scrisoare pana acum?

Comment

• cred ca nu .. cel putin aici pe forum nu stiu daca a primit cineva .. eu am masina din 2004 ... am gasit si eu pe dreapta la usa din spate .. asa .. o liniuta .. dar nu stiu daca e de la masina .. pe langa cauciucul ala care etanseaza masina .. trebuie sa fac o poza
              Its just a car ...

Comment

• E problemă mare cu rugina, un prieten are logan break din sept. 2007 şi pe uşile din spate de la haion i-au apărut nişte puncte mici(deocamdată) de rugină.
                Eu am berlină din oct. 2006 şi mi-au apărut aceleaşi puncte pe praguri.

Comment

• Daca a primit cineva scrisoare sa o scaneze si sa o puna aici sau sa mi-io trimita pe PM. Chiar sunt curios ce scrie acolo, ce operatiuni se fac.

Comment

• si a mea are rugina ...

decembrie 2005
                    Attached Files
                    LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
                    LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
                    LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

• Mergi si rezolva problema, nu mai sta. O poti face odata cu aripa indoita, ca tot lasi masina in service.

Comment

• daps .. asta ma si gandeam ... sa merg cu ambele probleme odata ...
                        lasatul masinii in service ... ink nui sigura ... prefer sa pun o prelata si so las afara .. decat in seviceul lor ...

am fost de mai multe ori in service ai am vazut ce se intampla cu astfel de masini lasate pe o perioada mai mare de timp !
                        LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
                        LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
                        LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

• dragi loganisti eu am fost acum doua saptamani in service si nici macar nu s-au uitat la pasajele rotilor si au mai si ridicat-o pe elevator
                          si-au facut treaba care o aveau si atat

si am stat si langa ei sa vad si eu cat de mult ii intereseaza imaginea lor de mari mecanici

ii doare in p...... de masinile noastre
                          Last edited by andrei; 15 February 2008, 23:59.

Comment

• Da-mi voie sa te contrazic...nici acolo,ca e rau.
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Eu care nu am garantie, ce ar trebuii sa fac?

Comment

• Asta e o chestie generala .... nu doar la Dacia .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google