Toate Dacia Logan vor fi rechemate in service!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ingerulol View Post
    Din uzina (am o ruda care lucreaza acolo - la matritza - post conducere) si a spus ca toate ph1 ar trebui sa primeasca obligatoriu ceara si protectiile . Citez " daca nu-ti monteaza gratuit protectiile sa sun pe ea sa discute cu dealer-ul " insa nu a fost cazul . Delta Plus Pitesti s-a conformat deja au lectia invatata , sunt prompti in 20 minute avea si masina inspectata si ceara introdusa sub presiune si protectiile moca
    Esti sigur ca e asa?
    Si eu am fost la ceruire si nu mi-au montat protectii.
    La fel mi-au zis si acolo, ca depinde de lot.

Comment

• Deci andrei .. Cand ma voi duce cu masina mea (e din 2004) pot sa le cer si protectii ? Fara sa imi ceara bani pe ele sau stiu eu .. ?
      Its just a car ...

Comment

• CERT eu asa am aflat ca ar trebui sa se petreaca lucrurile indiferent de lot , an sau culoare . Asta e ... Cine nu are poate o sa aiba ... Pe tata l-au sunat acu` de la uzina ieri pt injectare ceara si protectii . Deci ... In conditiile in care el le are puse din iulie
        1.6 MPi Icy White

Comment

• Am trimis mail la VC ca la telefon nu se poate vorbi cu ei.

Comment

• Eu cand am fost a venit un baiat de la receptie care mia zis ca imi vor pune si praguri....Cel care sa ocupat de masina mi-a zis k protectiile mi le dau ei cand ies din service si le montez eu...Knd am vrut sa ies ma intrebat cel de la receptie daca miau montat protectiile si cand i-am zis ce mia zis cel care sa ocupat de masina sa dus personal si ia zis aluia sa imi monteze protectiile si astfel mi le-a montat..

Comment

• @raduprov: Normal asa ar trebui.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• SalAm o problema cu loganul meu...am rugina pe portierele din drapta ,fata spate la chederele de la usi.Am fost la dealerul Caremil din Iasi,mi au facut constatarea,,seful de la caroserii au zis clar ca e din vina constructorului si ca trebuie revopsite usile din nou.Problema e ca cei de la Pitesti le-au respins cererea din cauza ca nu am carnetul de garantie.Intrebarea mea este:Nu cumva Dacia ofera garantie anticoroziva 6 ani?Ce treaba are reviziile cu rugina de sub chedere?Se uita cineva la revizii sub chedere sa vada rugina??Atasez si pozele sa va faceti o idee cam cata rugina se afla sub acele chedere minunate.

pozele....
                Attached Files
                Last edited by darksid3; 18 February 2009, 13:10. Reason: post consecutiv

Comment

• Dupa ce se vede din poze, rugina a aparut datorita lipsei stratului protector...arata de parca stratul de vopsea ar fi fost lovit...pacat ca ai nostri nu fac meseria asa cum trebuie si nu respecta procedurile...ma refer cel putin pana in anul 2006
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Daca nu faci reviziile periodice la ei pierzi garantia atat la partea mecanica cat si la caroserie.
                    sigpic

Comment

• stai putin... inteleg sa pierzi garantia la partea mecanica/electrica dar ce are tabla... eu in mod normal daca vreau sa iau un logan il tin si 5 din cei 6 ani nemiscat in fata blocului si daca face rugina dp meu de vedere ar trebui sa mi se acorde ca nu cred ca daca se uita ei la punctul respectiv de rugina el va dispare ca prin minune la revizia periodica. Daca este semnalata pe undeva aceasta chestie este o clauza abuziva si poti trece de ea.
                      B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• Pai pierzi garantia deoarece la reviziile periodice se face si un control al coroziunii caroseriei (raspuns de la vocea clientului).
                        sigpic

Comment

• am 52000 km facuti in 2 ani si...10 luni, iar la inspectiile periodice nu s-a uitat nimeni la posibile coroziunii ale caroseriei .din cate am citit aici parca nici nu indraznesc sa mai ma uit pe la chedere sau alte parti mai expuse
                          deviza Logan Club - Aici toti suntem prieteni !

Comment

• ce dracu palavragesc astia de la dacia ca masinile din 2007 au protectiile acelea in spate ca a mea e din 2008 martie si nu are asa ceva mam uitat special dre asa ceva are un plastic care mascheaza(cred)conducta de la abees daca vorbesc gresit rog pe cineva sa puna poze cu acele protectii

Comment

• Si eu am masina tot din martie 2008.
                              Si mie imi da protectii daca ma duc la ei?

Comment

• La cat de murdara si plina de sare era masina ta, e normal ca dupa un timp sa rugineasca. Parerea mea e ca trebuie sa ai mai multa grija de masina, si a mea e tot aceeasi culoare si nu a ruginit.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google