Un bun amic mi-a spus -nu pot divulga sursa- ca se v-a lasa cu Operatie Tehnica Speciala amanunte nu cunosc! Oricum se v-a afla la stiri mult mai mult , nu v-a speriati nu este ceva grav (legat de securitate sau motorizare )si o sa mai apara scrisori de chemare la service Daca mai aflu ceva va anunt!
Se lasa cu OTS! fiti pe faza!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
nu v-a speriati nu este ceva grav (legat de securitate sau motorizare )
Comment
-
E un OTS la masinile facute pana la sfarsiutl lui 2006 si se refera la rugina care poate aparea la pasajele rotilor din spate. Se injecteaza cu ceara anticoroziune.
Comment
-
Si a mea e din seria respectiva. E din prima serie de PRESTIGE-uri ca a fost prima livrata in Galati. Anul trecut cand am fost la CASCO au zis ca e problema de garantie cei de la Nalba au zis ca nu si ca trebuie facuta pe Casco. Acum astept sa se incalzeasca vremea si sa mai port o discutie cu ei si sa vad ce Service Autorizat mai pot gasi in Zona GL-BR. si daca nu rezolv nimic fac Apel "DIN NOU" la VOCEA CLIENTULUI.
Comment
-
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment