If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
suspensie McPherson -> nu exista pivot superior, este prins direct amortizorul.
Daca rotesc roata se misca si amortizorul si e normal sa se misca bucsa aia. Acolo in cel mai rau caz poate sa scartaie, intra mizerie si imbatraneste cauciucul -> putina vaselina alba la spray.
buna ziua de vreo 2 sapt mi-a aparut o bataie pe partea stanga cand merg pe piatra cubica sau pe drum mai accidentat , bataie din ce in ce mai avansata , intr-o zi am ridicat masina pe cric m-am uitat sa vad daca am joc in roata sau alte chesti insa totul era ok , am lasat masina jos dupa cric si am observat k flansa de la amortizorul stang era cu mult mai ridicata decat flansa drapta (rotile erau drepte nu virate ) ce ar putea fii , si cum sa o fac ,se regleaza ceva pe la flansa???
trage de aici niste concluzii si vezi ce trebuie facut,daca ai vreo nelamurire PM...@stefan SRT stai linistit ca nu ai nimic la masina e ok cum sta saiba fata de aripa,nu trebuie sa stea lipita,ca daca sta la o groapa ceva ai toate sansele sa iti sara amorticoul prin capota,deci e ok asa....stima si respect all!!!
cum sa sara amortizoru prin capota?doar nu este o tija fixa in oala
pai cum se sare,ai mai mari sanse sa iti sara,daca saiba respectiva e fixa pe oala,pur si simplu in timp o sa iasa,eu am vazut asa ceva in momentul in care a dat in sant,ia sarit amortizorul iar capota a facut-o cort
evident ca nu e fix,dar la anumite presiuni puse pe amortizor devine si el rigid cam ca o tija fixa
sigpic Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment