Probleme buton avarii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Hai ca nu-i scump un buton de avarii, 50 lei...
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Da-l in colo de buton...
      Asteptam sa ne povestesti cum a fost la service...
      sigpic

Comment

Din pacate nu am mai ajuns azi la service ca am fost nevoit sa plec in bacau urgent, si m-a sunat taica-meu sa imi spuna ca avariile mergeau de cateva ore,acum 20 de min am ajuns in bucuresti, si am deconectat masina de la baterie, am scos o borna, practic acuma este in "coma" deoarece nu am mai putut dezactiva avariile de nici o culoare, si nici siguranta nu stiu care este, desi m-am uitat pe scheme tabloului electric. Se intampla ceva rau daca am scos-o de la baterie? O sa ma reprogramez cat mai repede posibil
        Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Iti raspund cu o intrebare... Cate chefuri ai tras in masina? Cum naiba sa se blocheze butonul de avarii? Cat pepsi, cola red bull, coniac, vin, bere ai varsat pe consola centrala? Cu cate pipitze te-ai tavalit in masina si de cate ori ati lovit consola cu picioarele?... Eu zic sa nu te duci in service ca pierzi garantia la instalatia electrica. Mai bine te-ai duce in Vitan si ai cumpara contactele care nu-ti functioneaza, te duci la un meseriash (fabian de pe forum), il platesti si te rezolva.
          Ref la ultimul post... In situatia data ai facut bine ca ai scos bornele bateriei (sper ca le-ai scos pe-amandoua!)... dar ai grija cand le pui la loc! sa nu dai foc la masina...

Comment

Siguranta e cea de la casetofon. Aia trebuia scoasa.

Comment

Sp!ke nu e vb de tavaleala cu puicutze nu i asa sensibila consola aia:p...ca dak ar fi asa eu ar trebui sa umblu pe jos sa nu mai merg cu masina) Are vreun contac imperfect pacolo pe care il ia cu rau sau e invidios ca nu o atins si el un SAn(tzatza) )

Comment

:Butonul de avarii inchide si deschide niste contacte . Daca zici ca nu sta in pozitia retrasa (deculpat) inseamna ca s-a intimplat ceva la mecanismul de mentinere.O chestie ca la pix-uri. Dar nu stiu sa se poata repara. eventual daca poti sa repari un buton din 3-4 butoane defecte. Dar in principiu, s-a stricat pix-ul il schimbi! Daca s-a stricat cred ca e pur si simplu ghinion, schimba-l inainte ca din cauza nervilor sa mai schimbi si alceva de pe consola!hammer2:
                Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !

Comment

Originally posted by Sp!ke View Post
                  Iti raspund cu o intrebare... Cate chefuri ai tras in masina? Cum naiba sa se blocheze butonul de avarii? Cat pepsi, cola red bull, coniac, vin, bere ai varsat pe consola centrala? Cu cate pipitze te-ai tavalit in masina si de cate ori ati lovit consola cu picioarele?... Eu zic sa nu te duci in service ca pierzi garantia la instalatia electrica. Mai bine te-ai duce in Vitan si ai cumpara contactele care nu-ti functioneaza, te duci la un meseriash (fabian de pe forum), il platesti si te rezolva.
                  Ref la ultimul post... In situatia data ai facut bine ca ai scos bornele bateriei (sper ca le-ai scos pe-amandoua!)... dar ai grija cand le pui la loc! sa nu dai foc la masina...
                  Nu am varsat absolut nimic, am f mare grija de masina, ma enerveaza numai cand fumeaza cineva si vad scrum pe jos....nu se pune problema de varsat ceva pe consola, de lovit consola centrala si alte lucruri de acest gen. Asa ca nu am de ce pierde garantia de moment ce eu ma stiu nevinovat....Plus ca sunt sigur ca este de vina doar butonul, ca ala nu mai functioneaza cum trebuie si practic ramane blocat, si nu mai iese cum trebuia inainte. P.S Am scos doar o borna, ce poate sa se intample? Si cum adica sa am grija cum le pun la loc? Cu motorul oprit, cuplez borna, strang,si gata....sau mai e si altceva? Si se reseteaza CB-ul cumva?
                  Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Daca scoteai ambele borne si le puneai invers era o problema, grava chiar...
                    Si bornele de la baterie se deconecteaza incepand cu borna negativa, ca sa stii si tu.

Comment

Originally posted by andrei View Post
                      Daca scoteai ambele borne si le puneai invers era o problema, grava chiar...
                      Si bornele de la baterie se deconecteaza incepand cu borna negativa, ca sa stii si tu.
                      Da, stiam, si chiar aia este scoasa....deci nu exista sanse sa se intample ceva la reconectare. Mai repet intrebarea, stiti daca CB-ul se reseteaza din aceasta cauza? Tnks 4 all
                      Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Doar ceasul se reseteaza si daca ai radio-cd-ul codat, va trebuie sa reintroduci codul.

Comment

se reseteaza tot in afara de numarul de km total parcursi cu masina.
                          adica consumul mediu, km de la ultima alimentare si cati litri ai consumat pana acu .. or sa fie zero de altfel si ceasu si cum spunea cineva mai sus trebuie sa bagi iar codul la casetofon
                          turbo makes torque and torque makes fun

LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5

Comment

Ups, si care ar fi acel cod, si cum imi dau seama daca este codat sau nu? Masina e un Ambition din 2007...vine cu cd-playerul codat?
                            Logan Ambition 1.6 8V

Comment

E codat, normal.
                              Codul e pe factura de cumparare.

Comment

Originally posted by Sp!ke View Post
                                Doar ceasul se reseteaza si daca ai radio-cd-ul codat, va trebuie sa reintroduci codul.
                                OK, ms, am fost la service, nu voi pierde nici o garantie, si nu a trebuit sa bag codul de la cd-player, plus ca nu s-a resetat decat ceasul, in rest, totul a ramas intact. Am fost in service, insa nu aveau butonul de avarii pe stoc, si o sa ma sune cand va veni butonul.
                                Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google