Cam de cand au inceput gerurile "bobotezei" butonul meu de avarii nu prea mai vrea sa functioneze normal, in ce sens, la inceput nu prea mai iesea el in exterior, insa functiona ok, apoi si functionarea lui lasa de dorit, in sensul ca apasam pe el, avariile nu mergeau, si trebuia sa apas mai puternic, ajungand ca acuma, sa nu se mai poata apasa aproape deloc pe el (nu este infundat sigur), avariile sa nu mearga, sau sa se activeze de nebune in trafic, fiind nevoit sa apas de nenumarate ori ca sa le pot dezactiva.Eu ziceam sa nu fi inghetat ceva,sau sa se contracte ceva din cauza gerului, si sa fii ramas asa..... Ma gandeam ca poate a mai avut cineva aceasta problema si cum a rezolvat-o, daca nu, o sa ma duc cu ea in service, ca sunt destul de importante avariile in trafic. Si in alta ordine de idei, s-a uitat cineva la amortizoare (cum deschizi capota, pe stanga si dreapta)?? La mine acel filet cu piulita care iese in afara, este ruginit TOTAL, in ambele parti. Asa este in general, sau doar la mine? Astept raspunsuri pls
Probleme buton avarii
Collapse
X
-
Desfa fatada consolei centrale ca in poza atasata si scoate butonul de avarii si vezi ce s-a intamplat.Attached Files
-
Ce sa strici? E usor de desfacut fatada.
Dar daca tu vrei sa pierzi timpul prin service e problema ta, te las in pace...
Comment
-
Originally posted by blanarucristi View PostPff...nu ma bag, ca mi-e sa nu stric ceva p-acolo....cu amortizoarele stie cineva ceva?
Glumeam
cred ca ai spalat motorul si posibil sa fi ruginit de la solutia de spalare (e foarte acida) dar nu pune mana sa nu strici ceva iar butonul schimbal chiar daca il strici
Comment
-
Da cu niste WD 40 sau niste spray antirugina pe ele.
Comment
-
Ia ca ma duc eu la service, si le enumar si lor toate problemele la masina asta.....boxa dreapta nu mai merge prea bine, ambreiajul scartaie, stergatoarele sunt PILAF, rugina in jurul yalelor, acuma vad ca si rugina la amortizoare, butonul de avarii nu mai merge,mocheta s-a desprins de sub chedere, arata oribil, un capacel d-ala de plastic din interior a cazut si il am in scrumiera, si sincer, am mare grija de masinuta asta ....what a fuck, deja e cam mult, nu? Asa ziceam si euLogan Ambition 1.6 8V
Comment
-
Ai fost tu ghinionist cand ai luat masina, la mine nu s-a stricat decat un cablu de acceleratie in aproape 1 an jumate' si nu am grija deloc de masina si are vreo 34.000 km.
Comment
-
Originally posted by sebi4fc View PostVez sa nu umbli tu la butonu de avari ca pierzi GARANTIA )Logan Ambition 1.6 8V
Comment
Comment