Hai ca nu-i scump un buton de avarii, 50 lei...
Probleme buton avarii
Collapse
X
-
-
Din pacate nu am mai ajuns azi la service ca am fost nevoit sa plec in bacau urgent, si m-a sunat taica-meu sa imi spuna ca avariile mergeau de cateva ore,acum 20 de min am ajuns in bucuresti, si am deconectat masina de la baterie, am scos o borna, practic acuma este in "coma" deoarece nu am mai putut dezactiva avariile de nici o culoare, si nici siguranta nu stiu care este, desi m-am uitat pe scheme tabloului electric. Se intampla ceva rau daca am scos-o de la baterie? O sa ma reprogramez cat mai repede posibilLogan Ambition 1.6 8V
Comment
-
Iti raspund cu o intrebare... Cate chefuri ai tras in masina? Cum naiba sa se blocheze butonul de avarii? Cat pepsi, cola red bull, coniac, vin, bere ai varsat pe consola centrala? Cu cate pipitze te-ai tavalit in masina si de cate ori ati lovit consola cu picioarele?... Eu zic sa nu te duci in service ca pierzi garantia la instalatia electrica. Mai bine te-ai duce in Vitan si ai cumpara contactele care nu-ti functioneaza, te duci la un meseriash (fabian de pe forum), il platesti si te rezolva.
Ref la ultimul post... In situatia data ai facut bine ca ai scos bornele bateriei (sper ca le-ai scos pe-amandoua!)... dar ai grija cand le pui la loc! sa nu dai foc la masina...
Comment
-
Siguranta e cea de la casetofon. Aia trebuia scoasa.
Comment
-
Sp!ke nu e vb de tavaleala cu puicutze nu i asa sensibila consola aia:p...ca dak ar fi asa eu ar trebui sa umblu pe jos sa nu mai merg cu masina) Are vreun contac imperfect pacolo pe care il ia cu rau sau e invidios ca nu o atins si el un SAn(tzatza) )
Comment
-
:Butonul de avarii inchide si deschide niste contacte . Daca zici ca nu sta in pozitia retrasa (deculpat) inseamna ca s-a intimplat ceva la mecanismul de mentinere.O chestie ca la pix-uri. Dar nu stiu sa se poata repara. eventual daca poti sa repari un buton din 3-4 butoane defecte. Dar in principiu, s-a stricat pix-ul il schimbi! Daca s-a stricat cred ca e pur si simplu ghinion, schimba-l inainte ca din cauza nervilor sa mai schimbi si alceva de pe consola!hammer2:Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !
Comment
-
Originally posted by Sp!ke View PostIti raspund cu o intrebare... Cate chefuri ai tras in masina? Cum naiba sa se blocheze butonul de avarii? Cat pepsi, cola red bull, coniac, vin, bere ai varsat pe consola centrala? Cu cate pipitze te-ai tavalit in masina si de cate ori ati lovit consola cu picioarele?... Eu zic sa nu te duci in service ca pierzi garantia la instalatia electrica. Mai bine te-ai duce in Vitan si ai cumpara contactele care nu-ti functioneaza, te duci la un meseriash (fabian de pe forum), il platesti si te rezolva.
Ref la ultimul post... In situatia data ai facut bine ca ai scos bornele bateriei (sper ca le-ai scos pe-amandoua!)... dar ai grija cand le pui la loc! sa nu dai foc la masina...Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
Daca scoteai ambele borne si le puneai invers era o problema, grava chiar...
Si bornele de la baterie se deconecteaza incepand cu borna negativa, ca sa stii si tu.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostDaca scoteai ambele borne si le puneai invers era o problema, grava chiar...
Si bornele de la baterie se deconecteaza incepand cu borna negativa, ca sa stii si tu.Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
se reseteaza tot in afara de numarul de km total parcursi cu masina.
adica consumul mediu, km de la ultima alimentare si cati litri ai consumat pana acu .. or sa fie zero de altfel si ceasu si cum spunea cineva mai sus trebuie sa bagi iar codul la casetofonturbo makes torque and torque makes fun
LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5
Comment
-
E codat, normal.
Codul e pe factura de cumparare.
Comment
-
Originally posted by Sp!ke View PostDoar ceasul se reseteaza si daca ai radio-cd-ul codat, va trebuie sa reintroduci codul.Logan Ambition 1.6 8V
Comment
Comment