"duduit" Ca Si Cum Ar Fi Un Tren

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• "duduit" Ca Si Cum Ar Fi Un Tren

am un logan 1,4 cu 80k facuti deja, schimbat transmisie, capete de bara, bucse, amorizoare fata, reverificat unghiuri.... adica tot ce mi s-a spus sa fac.
    Aud un zogomot ca un duduit cand viteza trece de 70km/h, se aude si cand masina e in viteza si cand e scoasa din viteza. Nu se accentueaza la schimbarea directiei. Rotile au fost echilbrate. cei de la service au banuit pe rand ... un amortizor.. care a fost schimbat ( ambele amprtizoare fata )_au fost schimbate , rulment care se pare ca nu are nimic.. acum dupa ce am reglat si unghiurile.. sunt foarte curios sa vad ce o sa imi mai spuna ce sa schimb.. sper ca nu motorul.
    Ce parere aveti...?

PS: nu ma pricep la lucruri tehnice .. am facut ce mi s-a spus la service. Ideea e sa nu dau faliment sa ma puna sa schimb toata masina.... e iesita din garantie.... zgomotul a inceput sa se auda de vreu an.. dar parca in ultima vreme s-a accentuat

evident, la ce e mai usor nu s-au gandit, doar la chestii scumpe ...

aeroterma - daca intra un bat, o codita de frunza, o pietricica, se rupe o pala, din multele pe care le are ... si poate vibra bordu urat

daca duduitul in cauza e de la motor, verifica tampoanele motorului, scutul, sa fie bine strans, si bieleta inferioara (suport motor inferior/suport cutie) il gasesti sub diferite titluri

cu cauciucurile si presiunea cum stai?
    sigpicMy ride

Comment

Ai cumva anvelope de iarna ?
      Daca era de la rulmenti/rulment in curbe stanga/dreapta nu mai uruia .......
      Zic si eu ...........

Comment

Pe langa ce zice deluxe verifica si traseul tobei sa nu fi sarit vreun suport de cauciuc si sa intre in rezonanta
        MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

eu iti recomand sa mergi la o intalnire a baietilor din zona in care esti. s-o gasi unu cu ureche muzicala sa descopere sursa.
          Dar intrebare asa de curiozitate.... nu putea sa intrebi pe aici inainte sa arunci o gramada de bani pe piese? Nu v-a trecut inca de mesterii lu peste?
          sigpic

Comment

Verifica "ochiometric" anvelopele sa nu fie aplatizate intr-un singur loc de la vreo frana mai sanatoasa.
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by vitriol View Post
              Verifica "ochiometric" anvelopele sa nu fie aplatizate intr-un singur loc de la vreo frana mai sanatoasa.
              cred ca ati avut dreptate ... am schimbat cuciucurile .. mi-am pus de vara.. ( aveam 2 de iarna pe fata) nu sa mai auzit zogomotul de care ziceam.. i

Comment

cei de la serviceul la care ai fost au banuit ca au de la cine lua bani si au luat. nu era mai usor daca incepeai cu ce e mai usor?

Comment

EU zic ca e de la cauciucuri asa a patit si taicamiu la un clio 1.4 cu 60.000km cu cauciucurile originare care se uzasera destul de mult. Dupa ce a pus cauciucuri noi a disparut si acel duduit. Deci foarte probabi lsa fie de la cauciucuri daca zici ca zgomotul a disparut dupa ce ai schibmat cauciucurile

Comment

Originally posted by misugutu View Post
                    cred ca ati avut dreptate ... am schimbat cuciucurile .. mi-am pus de vara.. ( aveam 2 de iarna pe fata) nu sa mai auzit zogomotul de care ziceam.. i
                    problem resolved , topic closed

si eu cred ca e de la cauciucuri

sigpic

Comment

pai cu ce ar fi de vina cauciucurile? ca si la mine face asa si am doar 8000 km, de la frane bruste nu are cum sa se aplatizeze pentru ca am abs, eu zic pana aflam exact ce se intampla cu cauciucurile sa lasam deschis

Comment

Iarna nu-i ca vara !!!

Comment

misugutu,la ce service ai fost?

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google