Pompa De Benzina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

hai ca nu stau sa ma lungesc cu tine la nesfarsit,ba te uiti pe manual ,mai postezi,mai nu stiu ce,omu vrea sa rezolve problema ieftin,eu i-am dat solutia...bafta
    Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

scuteste-ma cu manualu tau,daca nu stiam despre ce vorbesc ,nu mai postam,si crede-ma ca lucrez zilnic cu asa ceva

Comment

nu stiu cu ce lucrezi tu dar "te am citit" si nu are rost sa prelungesc discutia doar de dragul de a ma contrazice cu tine,ma iei ca are regulatori de presiune in pompa si alte "creatii" numai de tine stiute .sfatul meu prietenesc este sa incerci sa l ajuti pe om in problema lui nu sa ma contrazici pe mine ca ai vazut tu pe discovery ca e capsulata si cu 100 de senzori montati si incarligati intre ei etc...etc...etc..

initiatorului topicului ii sugerez sa schimbe doar motorasul ca va merge garantat si mult mai iesftin.o seara buna

Comment

nu am spus ca nu va merge cu siguranta,am spus ca s-au mai facut chestiilea astea si clientul a revenit,este posibilitatea sa functioneze foarte bine dar se poate sa aiba si probleme

Comment

Originally posted by razvanypo View Post
            se schimba decat motorasul care costa 150-180 ron si nu mai bagati omu in ceata ca e capsulata si alte povesti
            am schimbat doar miezu din ansamblu si vad ca e bn , mi l-a reparat un mecanic bun , e problema ca nu e originala? eu nu cred . sper sa ma tina .
            multumesc pt sfat.

Comment

ce scria pe ambalaj? oricum e bine ca s-a rezolvat cu bani putini,bafta

Comment

Originally posted by razvanypo View Post
                ce scria pe ambalaj? oricum e bine ca s-a rezolvat cu bani putini,bafta
                mare lucru nu scria , pompa de benzina pt logan si ceva cod , nu mai am cutia ... oricum sper sa fie bn si sa mearga. merci mult ca m-ai ajutat.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google