pai cablul se poate si slabi, nu doar gripa, iar rulment de presiune tasat am vazut cu ochii mei
Probleme Ambreiaj
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by adrian2010 View Postmoale e de cand a luat masina,de noua.am fost la reprezentanta si asa era la toate masinile expuse acolo.deci loganurile pana in 2007 au un ambreiaj mai tare?
vreau sa spun ca loganul din 2007 incoace are un alt sistem de ambreiaj?
Moale e ambreiajul si la a mea din 2005 am condus si un logan din 2009 ph2 si mi sa parut un pic mai tare dar probabil din cauza ca era nou!!
Comment
-
@loribob deoarece ambreiajul meu da semne ca vrea schimbat si o sa fiu nevoit sa dau cutia jos. In consecinta mi-ar prinde bine niste sfaturi. In mare stiu cam ce ar trebuii facut "ca la carte" numai ca garajul meu de acasa nu are toata dotarile si eram curios ce metode au gasit altii pentru a evita vizita la service. Daca imi poti lasa un PM cu nr de telefon as fii tare recunoscator.
Mai exact ma intereseaza daca in loc sa suspen motorul pe o traversa pot folosi un cric pentru sustinere de jos.Last edited by yrman; 22 September 2010, 13:49.sigpic
Comment
-
una dintre marile probleme ar fi demontarea cadrului GMP de pe masina,lucru ce cam greu de realizat fara sa ai masina suspendata,cat despre motor,ar trebui agatat cu ceva de deasupra dar sa iti permita sa lasi partea din spate in jos ca sa poti scoate cutia,nu te-as sfatui insa sa pui un cric sub el fiindca s-ar putea sa dai in alte belele
Comment
Comment