If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am fost azi la service cu masina, dar d-abia i-am facut programarea, pt. joi la ora 10 dim, si am lasat masina acolo la un vecin la curte ca mi-a fost mila sa mai omor motorul pana acasa , si asa tot ambalat a trebuit sa merg cu el
p.s. dak stie cineva cat ar costa tot kitul de ambreiaj pt logan si unul sport cam cat ar costa??...ms anticipat.
gataaaaaaaa, problema ambreiaj rezolvata D....pana la urma am schimbat tot kitul ambreiaj plus cablu ambreiaj si am pus si ulei valvoline, totul a costat aproape 9 mil jumate, adik 480 piesele + 460 manopera, baietii au fost de treaba si totul a durat in jur de 4 ore cam asa, acum pedala este un pic mai jos ca inainte si prinde fff jos, mi-a luat ceva sa ma obisnuiesc cu el, dar e mai bine asa, se schimba mai rapid vitezele
ms tuturor si bafta in continuare sa nu mai pateasca nimeni nimik la masina!!!
La capitolul garantie,discul de ambreiaj este considerat consumabil.Ferodourile s-au terminat asa de repede probabil din cauza stilului de condus,tot timpul cu piciorul pe pedala,stai la semafoare in viteza-cu ambreiajul calcat, plecarile de pe loc "incorecte".
Daca vrei sa prelungesti durata de viata a ambreiajului trebuie sa il folosesti doar cit e necesar!
La capitolul garantie,discul de ambreiaj este considerat consumabil.Ferodourile s-au terminat asa de repede probabil din cauza stilului de condus,tot timpul cu piciorul pe pedala,stai la semafoare in viteza-cu ambreiajul calcat, plecarile de pe loc "incorecte".
Daca vrei sa prelungesti durata de viata a ambreiajului trebuie sa il folosesti doar cit e necesar!
off topic... zine tu cum se face o plecare de pe loc corecta?
nu tin picioru` pe ambreiaj la stopuri si nici nu prea fac plecari cu scartz, plus ca yo n-am condus masina decat vreo 3000 de km, in rest tata l-a condus, problema era la el din fabrica, mi-au zis mai multi care au urcat la volan ca nu reuseau sa plece normal de pe loc pt ca prindea fff sus.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment