If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salutare baieti...Am si yo o problema...Am fost duminica plecat cu masina pe la vidraru...Transfagarasan...In fine masina s-a comportat bine,iar pe seara cand am ajuns acasa am observat ca la plecarea de pe loc numai pleaca cum trebuie,ma refer ca inainte pleca de la relanti iar acum trebuie sa o accelerez putin ca sa pot pleca,am impresia ca moare daca plec la relanti ,ce se intampla? Am doar 4700km cu ea:|
Poate so fii destrans piulitele de la cablu de ambreiaj.
LE: Fabrica mai deloc nu strange piesele pe loganuri.
Am inteles.....mi-a spus cineva ca sa sun la astia la dacia si sa le zic ce simptome are...si sa mi-o puna pe computer sa vada ce are:|....ca inainte pleca bine la relanti fara s-o accelerez si acu zici ca trage sa moara))...merci pentru raspunsuri
nu mai folosi limbaj mIRC
Last edited by crististreulea; 21 May 2008, 16:26.
Reason: Limbaj mIRC
SAlut , eu am 73 mii cu loganul meu , ma lasta ambreajul si lam schimbat singur , bine am avut cele necesare , acum lam reglat si merge tzutz dar pana acum nu am avut probleme cu el .MA costat kit ambreaj (placa rulment, disc)320 lei si pusul doua zile .SI cand lam luat de nou lam reglat dupa 5 zile sa cupleze mai sus asta se pare ca ma ajutat in exploatarea lui .
Mihai, daca deschizi capota la motor si te uiti, inmediat dupa ventilator o sa vezi cablul de ambreiaj. In capatul cablului o sa vezi doua piulite de 10(metric 6). Una din acele piulite este pusa pentru a nu se defileta cealalta . Iei o cheie de 10, slabesti contrapiulita iar pe urma misti a doua piulita in functie de cum vrei tu sa iti tina ambreiajul. Mai sus sau mai jos. Daca slabesti va tine mai jos iar daca stringi, mai sus. Cred ca am fost destul de explicit. Daca ai modelul cu ambreiaj hidraulic, este o alta mincare de peste, dar daca esti interesat iti voi spune cum se regleaza si acela dar este putin mai dificil pentru unul care se pricepe mai putin.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment