Lichid De Racire

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lichid De Racire

Salut
    Am logan 1.4 mpi cu gpl din fabrica din mai 2008, in mai 2009 iam facut prima revizie (ulei filtru ulei, filtru aer, antigel), de cateva zile a inceput sa imi creasca temperatura la motor la distante scurte de 4-10 km si sa nu mai incalzeasca inauntru chiar cu 4 linii la temperatura motorului, miam zis sa bag un ochi sub capota sa verific chiar daca eu cu mecanica auto sunt paralel, am constatat ca vasul de expansiune de la antigel e sub minim, si atunci fuguta la magazin am luat un litru lichidului de rĂ£cire GLACEOL RX tip D, lam bagat inauntru, am vazut ca nu mai trece temperatura de 4 linii la motor iar acum baga caldura dupa primele 2 minute de functionare, azi dimineata am deschis capota sa ma uit si iarasi este gol am verificat sa vad scurgeri pe la furtune dar nimic mam uitat sub masina si perfect uscat jos, am desfacut dopul si are presiune (a fasait), ce ziceti sa mai bag un litru de antigel poate sa dus in instalatie? din cate am citit in instalatie intra 4.5 l!

poate iti scapa antigel pompa de apa.
    sigpic

Comment

ieri am mai completat cu aproape un litru si am aerisit si instalatia si acum dupa aproape 12 ore nivelul antigelului nu s-a schimbat
      De retinut: antigelul trebuie completat periodic nu doar la revizii!

Comment

uitate pe la pompa de apa in primul rand si verifica uleiul antigelul si lichidul de frana,periodic...te poate ajuta preventia...mie de ex in 2 ani am completat un litru de antigel ...de merge fara lichid de racire e de jale...

Comment

Da, cei de la service, nu la a ajunge sa masina sa functioneze un timp mai indelungat, pt a ajunge antigelul peste tot. Aceeasi problema am avut si eu, la inlocuirea radiatorului. Am vazut in service bolul plin cu lichid (antigel), si la 2 zile, dupa ce am luat masina, nivelul antigelului era sub minim......desi dimineata, auzisem bolboroseli pe instalatie. Am luat aseara 1l de asntigel, completat pana la semnul de maxim....vom vedea daca a mai fost aer pe instalatie.
          Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

daca ai spus ca ai si gpl inseamna ca iti pierde pe la circuitul de incalzire a vaporizatorului,problema des intalnita la modelele echipate cu gpl

Comment

Originally posted by loribob View Post
              daca ai spus ca ai si gpl inseamna ca iti pierde pe la circuitul de incalzire a vaporizatorului,problema des intalnita la modelele echipate cu gpl
              poti sa detaliezi putzin problema?

Comment

la vaporizator ai doua coturi care intra in el,acolo mai trebuiesc stranse oleaca colierele iar furtunele cere vin pe acele coturi sunt legate la circuitul de incalzire al habitaclului cu 2 teuri de plastic,ca solutie thnica ar fi inlocuirea teurilor din plastic cu unele din bronz si inlocuirea colierelor

Comment

dupa ce am completat duminica cu antigel nu a mai scazut nivelul

Comment

Originally posted by loribob View Post
                    la vaporizator ai doua coturi care intra in el,acolo mai trebuiesc stranse oleaca colierele iar furtunele cere vin pe acele coturi sunt legate la circuitul de incalzire al habitaclului cu 2 teuri de plastic,ca solutie thnica ar fi inlocuirea teurilor din plastic cu unele din bronz si inlocuirea colierelor
                    BRAVO....cea mai desteapta explicatie ...ale mele au fost inlocuite cu 2T-uri din antimoniu ... si s-a rezolvat.. Ai dreptate...

Si pentru cei cu pompa de apa ...nu mai bagati omu' in s'perieti...ca nu are dc?sa fie pompa de apa... pt ca este o problema des intalnita la masinile dotate cu GPL LRZ
                    :animal_spider2: LOGAN 1.4 MPI Laureat + GPL :ninja4:

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google