Carait La Treapta A2a

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Carait La Treapta A2a

am schimbat de curand kit-ul de ambreiaj(valeo) la un logan van 1.4mpi si de atunci cand schimbi viteza un treapta a 2 a se aude un carait....cei de la service spun ca e de la cutia de viteze..se poate?

daca ar face in toate treptele atunci as spune ca nu e reglat bine ambreiajul sau ca e prea moale arcul placii de presiune , daca face doar in treapta a II-a atunci e vorba de inelele de sincron , si in cel mai rau caz si de mansonul de sincron . E mai mare manopera in principiu ca 2 inele de sincron nu cred sa fie foarte scumpe , aa! si un schimb de ulei in caz ca e pilitura metalica in el de la uzura inelelor.
    Pain brings out the truth in us all...
    ...how much truth can you stand?

Comment

dupa cum a spus si colegu de mai sus ,daca e intr-o singura treapta,automat problema se rezuma la inelul sincronizator,acesta nu mai incetineste pinionul treptei respective si astfel nu se mai suprapun danturile moansonului sincronizator cu cele ale pinionului si inelului sincronizator,fapt ce da nastere la acea caraiala.
      fara ulei nu cred ca ai ramas fiindca atunci aveai probleme cu treapta a5-a

Comment

merci de raspuns,masina e inca in garantie...sper sa o rezolve in garantie

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google